Skip to main content

2. november 2023, 10:00 - 11:00

Det vil Facilities Management have fra byggeriet

Dansk Facilities Management præsenterer tre spritnye og højaktuelle guides på Building Green i København. Med dette oplæg ønsker vi at fremme dialogen mellem bygherren og driftherren ved at inddrage vores tre guides som et værktøj til at styrke samarbejdet og kommunikationen.

Info


Dato

2. november 2023

Tid

10:00 - 11:00

Sted

Julius Thomsens Pl. 1
1925 Frederiksberg

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for alle

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen på 2964 4385 eller kwn@dfm-net.dk.

Den 2. november tager DFM på Building Green, hvor du vil kunne opleve os blandt de 130 talere når vi om torsdagen på Innovation Stage vil fortælle mere om hvad Facilities Management vil have fra byggeriet med afsæt i vores tre ny guides.

Det vil Facilities Management have fra byggeriet – tre nye guides fra DFM

Dansk Facilities Management (DFM) præsenterer tre spritnye og højaktuelle guides. De tre guides er til dig, der arbejder med FM, bygger til FM eller rådgiver indenfor FM. Under oplægget får du en kort præsentation af de tre guides og de værktøjer, der hører til, samt eksempler på, hvordan det kan bruges i praksis. De tre guides er Guide for digitale bæredygtighedsinformationer i FM-opgaver, Guide til driftsbudgetter og – regnskaber og Guide til driftsplaner.

Desuden løfter DFM sløret for de to næste guides, der er på vej som er Værdiskabende implementering af FM-systemer og FM-kompetencer til modtagelse af byggeprojekter. Slå vejen forbi og bliv klogere på Facilities Management, og få de tre guides med hjem.

Helle Lohmann Rasmussen, direktør, DFM
Taus Bøytler, projektleder, DFM
Kim Jacobsen, indehaver, K-Jacobsen
Susanne Balslev Nielsen, senior chief consultant in FM, Rambøll

Projekterne er en del af vores udviklingsprojekt ‘Fundament for digital og bæredygtig FM’ som løber fra 2022 – 2025 og er støttet af Realdania. Læs mere om udviklingsprojektet her.

Tilmeld dig til Building Green

Om Building Green

Årets tema på Building Green er ‘Det regenerative byggeri’ herunder:

ALT SLAGS LIV
Regenerativt byggeri sætter fokus på at forbedre alt slags liv. Det tager højde for det sociale aspekt af bæredygtighed for at skabe sunde og inkluderende miljøer. Det handler også om at give plads til biodiversitet og at det bebyggede miljø skal sigte efter at skabe forbindelser med naturen for at forbedre menneskers velvære og give levesteder for dyrelivet.

RENOVERING OG TRANSFORMATION
Inden for regenerativt byggeri kommer vi ikke udenom det eksisterende byggeri. Ved at skabe positive forandringer i den bygningsmasse er der et stort potentiale for at imødekomme fremtidens behov. Du får forskellige bud på renovering og transformation og får stillet skarpt på, om det er holdbart at blive ved med at bygge nyt.

MATERIALER PÅ PLANETENS PRÆMISSER
I produktionen af byggematerialer sker der ofte meget CO2-udledning, og der kan være en stor negativ påvirkning på miljøet.  Brug af genanvendte og genbrugte materialer, lokale og biobaserede materialer med lavt CO2-aftryk kan blandt andet være nogle bud på løsninger. Derfor bliver du klogere på hele livscyklussen for de materialer, vi bruger.

ENERGI OG CO2-UDLEDNINGER
Kan det regenerative byggeri generere mere energi end det forbruger? Hvad er potentialet for at bygninger kan optage CO2 fra atmosfæren? Hvilken rolle kan energieffektivitet spille? På samme tid er det vigtigt at undgå CO2-blindhed, for det regenerative byggeri handler om at holde sig inden for ALLE de planetære grænser.

Kom forbi Innovation Stage og hør et spændende oplæg om vores tre nye guides til FM-branchen. Efterfølgende kan du gå på opdagelse blandt udstillerne og se hvad Building Green’s program ellers byder på. Der er gratis adgang til Building Green.

Tilmeld dig til Building Green

Tilmelding

Online tilmelding er ikke muligt til dette arrangement.