Skip to main content

Faglig viden

FM Podcast

FM Podcast

I samarbejde med syv af vores medlemmer har vi udarbejdet en FM podcast, som består af syv episoder. I episoderne taler vi med vores medlemmer omkring forskellige aspekter i FM og Workplace Management. Du kan bl.a. blive klogere på hvordan du benytter IoT i dit arbejde med FM eller hvordan indeklimaet kan påvirke arbejdspladsen og dine medarbejderes trivsel.

Episoderne er tilgængelige på streaming tjenesten SoundCloud og når du trykker på hver episode vil du derfor blive omdirigeret til en ekstern side. Siden er 100 % sikker og du kan lytte til alle episoderne uden at skulle have en bruger på Soundcloud – god lytning.

Episode 1

I denne episode af vores FM Podcast, kan du blive klogere på hvem CLIMAID er og hvad de laver. Vi tog en snak med Co-founder, Søren Andersen, fra CLIMAID omkring automatisering og optimering af indeklima.

Episode 2

I denne episode af vores FM Podcast, kan du høre mere om IoT Fabrikken. Vi tog en snak med kommunikationsansvarlig, Katja Kafling, fra IoT Fabrikken om hvordan IoT baner vejen for fremtiden.

Episode 3

I denne episode af vores FM Podcast, kan du høre mere om hvem NorthArc er, og hvad de laver. Vi har tog en snak med Co-founder, Kåre Hyttel, fra NorthArc omkring optimering af ruter gennem digitale systemer.

Episode 4

I denne episode af vores FM Podcast, kan du blive klogere på Woodsense. Vi tog en snak med CEO, Jeppe Rasmussen, fra Woodsense omkring måling af fugt i træ og vedligeholdelse af træprodukter.

Episode 5

I denne episode af vores FM Podcast, kan du høre mere om Climates og deres produkt. Vi tog en snak med CEO, Signe Risager, fra Climates omkring robotter, bakterier og indeklima.

Episode 6

I denne episode af vores FM Podcast, kan du møde GoodMonday. Vi har taget en snak med Co-founder, Mik Stroyberg, fra GoodMonday omkring deres workspace management platform.

Episode 7

I denne episode af vores FM Podcast, kan du blive klogere på LOMWAS. Vi tog en snak med Co-founder, Knud Erik Petersen, fra LOMWAS omkring optimering af rengøring og planlægning.

Skal vi høre din historie?

Er du iværksætter indenfor facility management eller workplace management? Og vil du gerne fortælle din iværksætter historie? Så kontakt os på dfm@dfm-net.dk, så vi kan lave en episode omkring din historie og dit produkt til FM-branchen. Dit produkt kan være stort som småt, det vigtigste er at du har en god businesscase som vi kan formidle til vores medlemmer.