Skip to main content

Netværk

Many Ways of Working Vest

Many Ways of Working Vest

Netværket for Many Ways of Working Vest arbejder med space management og arbejdspladsstrategi, med udgangspunkt i forretningsmæssige, organisatoriske medarbejdercentrerede perspektiver.

Fremtidens arbejdsplads stiller stadig større krav til en hybrid og kombineret arbejdsform og Many Ways of Working er for alvor sat på dagsordenen. Diversitet, kultur, inklusion er, blandt andre – nøgleord for fremtidens arbejdsplads. Vi undersøger og stiller skarpt på de krav, forventninger, ønsker og behov der stilles til arbejdspladsen, og ikke mindst, til hvordan vi, som organisation, løser og imødekommer disse.

Formål

Vi ønsker at skabe et stærkt vidensnetværk med udgangspunkt i indretnings- og arbejdsmæssige temaer omkring organisering, rum, teknologi og adfærd. Formålet at skabe en forståelse for, og indsigt i de udfordringer, vi står overfor i en hybrid virkelighed.

Hvem kan deltage

Målgruppen for dette netværk er ledere og medarbejdere, der arbejder internt i virksomheden indenfor space management eller forandringsledelse i jylland.

Deltagelse

Ved at kombinere oplæg og inspirationsture med den viden og erfaring, der ligger i vores netværk for Many Ways of Working Vest, skabes et fundament for at bringe ny viden og inspiration hjem i egen organisation og arbejde videre med implementering af Many Ways of Working. Du bliver, i din hverdag, formentligt udfordret på krav fra fremtidens medarbejdere og skal samtidig, over for ledelsen, stå på mål for udnyttelsen af faciliteter og for at sikre at organisationens visioner efterleves. Dette kræver forandringer med klart ejerskab, viden om adfærd og forståelse for de forskellige interessenters perspektiver. Alt sammen noget, vi drøfter og perspektiverer i netværket.

Du kan:

  • Diskutere, debattere og dele viden om udvikling af din arbejdsplads
  • Få inspiration fra andre med samme opgaver og udfordringer som dig
  • Blive del af et netværk, du kan sparre med mellem møderne
  • Blive opdateret på viden inden for området

Fire årlige møder

I vores netværk for Many Ways of Working Vest bliver der afholdt 4 årlige møder af 3 timers varighed. Møderne afholdes på forskellige udvalgte lokationer og vil veksle mellem deltageres virksomheder og relevante og inspirerende organisationer ude i byen. Dette giver mulighed for at se og diskutere forskellige løsninger eller udfordringer i praksis. Deltagerne i netværket opfordres til at dele inspiration, problemer og løsninger – også imellem møderne. Netværkets drøftelser er selvfølgelig fortrolige.

Deltagelse i netværket koster 7.495 kr. pr år ex.moms og kræver at du er medlem af DFM.

Som medlem af Many Ways of Working Vest har du fri deltagelse i Workplace Evolutionaries‘ 4 årlige møder, uden beregning (værdi 2.500 kr.).

Tilmeld dig her

Netværks facilitator

gitte-kjølby-many-ways-of-working-vest-netværk

Gitte Frederiksen Kjølby

Arkitekt og leder af ERIK Arkitekters team for arbejdspladsstrategi, indretning og adfærd

Mit navn er Gitte Kjølby og jeg faciliterer Many Ways of Working Vest. Jeg er arkitekt og leder af ERIK Arkitekters team for arbejdspladsstrategi, indretning og adfærd. Min store passion er at udforske og optimere samspillet mellem organisationer, mennesker, teknologier og rum. Jeg har brugt de sidste 20 år af mit arbejdsliv på dette felt, hvor jeg har arbejdet med alle typer organisationer og arbejdsområder. Herunder kontorer, laboratorier, produktionslokaler, undervisningsrum og udstillingsrum for både private og offentlige kunder.
Udover at arbejde med kunder som Arla, Vestas, Novo Nordisk, Systematic, Norlys og mange andre, arbejder jeg også med forskellige videns netværk og forskningsprojekter sammen med bl.a. Alexandra Instituttet, Copenhagen Institute of Futures Studies, DTU Management og DFM. Disse projekter omhandler alle viden om arbejdspladser og ledelse i en hybrid virkelighed. Jeg arbejder selv hybridt i forskellige rum og rammer. Nogle gange arbejder jeg hos mine kunder, på farten eller fra vores kontorer i Viborg, Aarhus eller København eller fra mit hjemmekontor i annekset i min baghave. Når jeg ikke arbejder, bruger jeg tid på yoga, golf, kunst, kreative projekter, mine tre børn og min corgi Freddie. Jeg hader kaffe, men er en inkarneret te-drikker. Jeg glæder mig til også at lære jer bedre at kende. Du kan kontakt Gitte via mail: gfk@erik.dk