Skip to main content

Oplev DFM som både taler og udstiller på Building Green 2022

Den 2. – 3. november tager DFM på Building Green. Du kan finde os blandt udstillerne på stand 174 og for første gang nogensinde, kan du også opleve DFM som en af de 130 talere på Building Green. Her taler vi ind i årets tema ‘Vejen mod absolut bæredygtighed’ når vi om torsdagen fra kl. 12.30 – 13.30 på Innovation Stage, fortæller om vores udviklingsprojekt Digitalt fundament for bæredygtig FM som forløber fra 2022-2025.

Så uanset om du er medlem af DFM eller ej, så kom forbi Building Green og hils på os ved stand 174, få en udsøgt kop kaffe fra vores samarbejdspartner Coffee by Storm og hør om vores udviklingsprojekt på Innovation Stage.

12.30 – 13.30 // Innovation Stage

Nyt udviklingsprojekt: Fundament for digital og bæredygtig facility management

Bæredygtighed og digitalisering hånd i hånd, når FM skal sikre at bæredygtige byggerier forbliver bæredygtige i hele deres levetid, eller når bæredygtigheden i eksisterende byggerier skal øges. Desværre er FM branchen i dag mindre digitaliseret end f.eks. byggebranchen, og det gør det i nogle tilfælde svært at indfri bæredygtighedspotentialet til fulde.

Dansk Facilities Management (DFM) vil I et nyt stort udviklingsprojekt, støttet af Realdania, udvikle guides og koncepter til FM-branchen, for at understøtte at fundamentet for digital og bæredygtig FM kommer på plads hurtigst muligt. Projektet har udpeget 4 nedslag, der tilsammen skal accelerer den digitale og bæredygtige udvikling af FM-branchen. 

Hør Helle Lohmann Rasmussen fortælle om det samlede projekt, og de i alt 4 del-projekter. Hør Kim Jacobsen fortælle om del-projekt A: FM-anvendelse af digitale bæredygtighedsinformationer , og hør Susanne Balslev Nielsen fortælle om del-projekt B: FM-specifikation af bæredygtige driftsplaner og -budgetter.

Der vil også være rig mulighed for at du kan give dit eget bidrag til, hvad du mener FM-branchen bør tænke på i forbindelse med digitalisering og bæredygtighed.

Tilmeld dig til Building Green her