Skip to main content

Ny lederuddannelse indenfor FM

CfL og DFM er gået sammen om at tilrettelægge en helt ny lederuddannelse indenfor FM. Formålet med uddannelsen er, at løfte ledelseskvaliteten indenfor FM i Danmark samt uddanne fremtidens ledere og projektledere så de fremadrettet bidrager med værdiskabende ledelse der understøtter kerneforretningen.

Med uddannelsen – Den Professionelle FM Leder – får du mulighed for at styrke dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer samt styrke din position overfor taktiske og operationelle problemstillinger indenfor f.eks. workplace- og spacemanagement, kontraktstyring, byggestyring og service- og driftsforvaltning og ikke mindst personaleledelse.

Uddannelsesforløbet

Uddannelsen er opdelt i to hold, som hver strækker sig over 12 dage fordelt over 5 måneder. Hvert hold vil i alt have 5 moduler som består af 2-3 dages varighed.

Hold 1 starter den 28. september 2022.

Hold 2 starter den 28. november 2022.

Alt undervisning vil foregå hos CfL på: Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø

Dit udbytte

Du bliver ganske enkelt en bedre leder.

Som medlem af DFM

Kan du spare 15 % på hele uddannelsesforløbet. Du skal blot notere dit medlemsnummer i “Kommentarfeltet” når du tilmelder dig til uddannelsen.

Hvis I er en større afdeling eller organisation (minimum 12 personer) har vi mulighed for at oprette et eksklusivt hold for jer, så I kan være samlet under uddannelsen.

Læs mere om uddannelsen her