Skip to main content

Nyt netværk vest for Storebælt

Det seneste år har vi oplevet en stor interesse for vores netværk Many Ways of Working. Derfor har vi besluttet at oprette et netværk for Many Ways of Working i jylland, så medlemmer der arbejder både øst og vest for Storebælt kan få glæde af netværket.

Netværket for Many Ways of Working Vest arbejder med space management og arbejdspladsstrategi, med udgangspunkt i forretningsmæssige, organisatoriske medarbejdercentrerede perspektiver. I netværket har vi fokus på områder som bl.a. space planning, indretning, new ways of working og meget andet.

Ved at kombinere oplæg og inspirationsture med den viden og erfaring, der ligger i vores netværk for Many Ways of Working Vest, skabes et fundament for at bringe ny viden og inspiration hjem i egen organisation og arbejde videre med implementering af Many Ways of Working. Du bliver, i din hverdag, formentligt udfordret på krav fra fremtidens medarbejdere og skal samtidig, over for ledelsen, stå på mål for udnyttelsen af faciliteter og for at sikre at organisationens visioner efterleves. Dette kræver forandringer med klart ejerskab, viden om adfærd og forståelse for de forskellige interessenters perspektiver. Alt sammen noget, vi drøfter og perspektiverer i netværket.

Du kan:

  • Diskutere, debattere og dele viden om udvikling af din arbejdsplads.
  • Få inspiration fra andre med samme interesser, opgaver og udfordringer som dig.
  • Blive del af et netværk, du kan sparre med mellem møderne.
  • Blive opdateret på viden inden for området.

Bliv en del af et netværk, som er super til at vidensdele og oplev interessante cases og best practice. Kontakt Charlotte Jørgensen for mere information eller læs mere om vores nye netværk Many Ways of Working Vest.

Arbejder du øst for Storebælt og mangler du et fortroligt fagligt fællesskab, hvor der er fokus på indretning, arbejdsrum, adfærd og teknologi? Så har du mulighed for at blive en del af vores netværk Many Ways of Working Øst.