Skip to main content

Netværk

Head of FM

Head of FM

Netværket beskæftiger sig med emner med strategisk betydning for FM. HOFM arbejder ud fra en bred definition på FM, hvor FM omfatter alt fra at sikre at organisationen har de rigtige bygninger de rigtige steder, den rigtige brug af faciliteterne, den rigtige servicering af organisationen til den bedste forretningsmæssige integration af FM i organisationen. Alt dette bliver diskuteret i netværket for HOFM.

Formål

Netværket arbejder med de megatrends, der helt grundlæggende påvirker FM, som digitalisering, globalisering, nye grænseflader mellem arbejde/fritid, bæredygtighed og tendensen til at erstatte fast ansættelse med mere åbne ansættelsesformer.

Hvem kan deltage

Vores netværk for Head of FM er et netværk for den øverst ansvarlige Facilities Manager i offentlige og private virksomheder.

Deltagelse

De strategiske udfordringer, som de øverst ansvarlige for FM møder, kan man ikke finde svarene på i nogen lærebog, men man kan komme mere struktureret igennem sine overvejelser om den rigtige løsning, ved at drøfte udfordringerne med kolleger fra andre organisationer og få en indføring i, hvordan man andre steder arbejder professionelt med de forskellige FM-temaer.

Vores netværk for Head of FM vil ofte inddrage ekspertviden i sine drøftelser.

Du kan:

  • Diskutere, debattere og dele viden med andre, som laver det samme som dig
  • Drøfte hvilke udfordringer, der er inden for ledelse, implementeringer, bæredygtighed etc.
  • Få ny viden og erfaringer fra andre organisationer
  • Med ligestillede etablere et dybere netværk, som du kan trække på mellem møderne

Fire årlige møder

DFM faciliterer netværket, så du kan koncentrere dig om udbyttet. Vores facilitator leder møderne og sørger for indkaldelser, maillister, indlægsholdere osv. Møderne i Head of FM, afholdes på skift hos deltagerne eller hos en virksomhed, som har en case, der er relevant for netværksmødet. Derudover er der selvfølgelig, på alle møder, mulighed for at deltagerne tager aktuelle problemstillinger op, som de ønsker netværkets sparring omkring. Vores netværk for Head of FM mødes normalt fire gange om året, men kan også mødes ad hoc, arrangere studieture m.v.

Deltagelse i netværket koster 9.950 kr. pr. år ekskl. moms og kræver at du er medlem af DFM.

Tilmeld dig her

Netværks facilitator

Christian-Behrens-head-of-fm

Christian Behrens

Partner, Konsulentgruppen Strandgade

Christian Behrens er økonom (cand.merc. og MBA SIMI diplomaprogramme) og har assisteret en lang række private og offentlige kunder indenfor primært Facility Management, Økonomistyring, Proces- og Organisationseffektiviseringsprojekter samt Digitalisering. Christian Behrens har tidligere arbejdet som ekstern underviser på CBS med speciale indenfor management & cost accounting (cand.merc og HD-programmer). Du kan kontakt Christian på telefon: +45 2250 2114 eller mail: cb@kgstrandgade.dk.