Skip to main content

Ses vi på Building Green i Forum?

Torsdag den 2. november finder du DFM på Building Green i Forum, hvor du vil kunne opleve os blandt de 130 talere når vi på Innovation Stage, fra kl. 10.00 – 11.00, vil fortælle mere om hvad Facilities Management vil have fra byggeriet med afsæt i vores tre ny guides.

Det vil Facilities Management have fra byggeriet – tre nye guides fra DFM

Vores to projektledere, Susanne Balslev Nielsen og Kim Jacobsen, som netop har færdiggjort de to projekter ‘FM-specifikation af bæredygtige driftsplaner og -budgetter‘ og ‘FM-anvendelse af digitale bæredygtighedsinformationer‘ fortæller om det færdige resultat fra projekterne, som kan være et godt værktøj til at kortlægge hvad driften ønsker fra byggeriet uanset om der er tale om nybyg eller renoveringer. Desuden løfter vi sløret for de to næste guides der er på vej, som er en del af vores udviklingsprojekt ‘Fundament for digital og bæredygtig FM‘.

Kom forbi Innovation Stage og hør et spændende oplæg om vores tre nye guides til FM-branchen. Efterfølgende kan du gå på opdagelse blandt udstillerne og se hvad Building Green’s program ellers byder på. Der er som altid gratis adgang til Building Green.

Om Building Green

Årets tema på Building Green er ‘Det regenerative byggeri’ herunder:

Alt slags liv
Regenerativt byggeri sætter fokus på at forbedre alt slags liv. Det tager højde for det sociale aspekt af bæredygtighed for at skabe sunde og inkluderende miljøer. Det handler også om at give plads til biodiversitet og at det bebyggede miljø skal sigte efter at skabe forbindelser med naturen for at forbedre menneskers velvære og give levesteder for dyrelivet.

Renovering og transformation
Inden for regenerativt byggeri kommer vi ikke udenom det eksisterende byggeri. Ved at skabe positive forandringer i den bygningsmasse er der et stort potentiale for at imødekomme fremtidens behov. Du får forskellige bud på renovering og transformation og får stillet skarpt på, om det er holdbart at blive ved med at bygge nyt.

Materialer på planetens præmisser
I produktionen af byggematerialer sker der ofte meget CO2-udledning, og der kan være en stor negativ påvirkning på miljøet.  Brug af genanvendte og genbrugte materialer, lokale og biobaserede materialer med lavt CO2-aftryk kan blandt andet være nogle bud på løsninger. Derfor bliver du klogere på hele livscyklussen for de materialer, vi bruger.

Energi og CO2-udledninger
Kan det regenerative byggeri generere mere energi end det forbruger? Hvad er potentialet for at bygninger kan optage CO2 fra atmosfæren? Hvilken rolle kan energieffektivitet spille? På samme tid er det vigtigt at undgå CO2-blindhed, for det regenerative byggeri handler om at holde sig inden for ALLE de planetære grænser.

Tilmeld dig til Building Green her