Skip to main content

Fundament for digital og bæredygtig FM

FM-anvendelse af digitale bæredygtighedsinformationer

Delprojekt A

Det er ambitionen med delprojekt A, FM-anvendelse af digitale bæredygtighedsinformationer, at lave et værktøj, der er bred opbakning til i branchen, og som der efterfølgende vil være stor tilslutning til.

Kim Jacobsen er projektleder på delprojekt A, og han får hjælp af en arbejdsgruppe, der primært består af medlemmer fra DFM’s digitaliseringsudvalg. Arbejdsgruppen består af Anne Møller Lagerberg, Poul Ebbesen og Esmir Maslesa.

Workshops

Projektet blev kickstartet med en workshop, der blev afholdt fredag den 25. november 2022, hvor projektets struktur og metode blev drøftet. Her kan du læse alt om workshoppen.

Efter workshoppen blev de mange gode input taget med i det videre arbejde, inden der blev afholdt endnu en workshop tirsdag den 25. april 2023, hvor arbejdsgruppen præsenterede en række eksempler for de fremmødte deltagere. Her kan du læse mere om workshoppen.

Det videre arbejde

Planen herfra er, at virksomhederne, herunder Grundfos, DTU og DAB skal forsøge at arbejde aktivt med den template, der er blevet udarbejdet, ved at bruge konkrete FM-udfordringer fra deres hverdag. Erfaringerne fra det arbejde vil både blive vist i eksempler i den eksempelsamling, der skal udarbejdes, ligesom de vil indgå i den endelige vejledning.

Lancering

Det afsluttede projekt vil blive præsenteret i forbindelse med et arrangement, der afholdes hos DFM tirsdag den 24. oktober 2023. Her præsenterer vi slutresultatet af delprojektet som indeholder en guide, template og eksempelsamling.

Tilmeld dig her