Skip to main content

Diversitet, inklusion, kultur og adfærdsdesign

Fremtidens arbejdsplads stiller stadig større krav til en hybrid og kombineret arbejdsform og Many Ways of Working er for alvor sat på dagsordenen. Diversitet, kultur, inklusion er, blandt andre nøgleord for fremtidens arbejdsplads. Vi undersøger og stiller skarpt på de krav, forventninger, ønsker og behov der stilles til arbejdsstedet, og ikke mindst, til hvordan vi, som organisation, løser og imødekommer disse.

Deltagelse

Ved at kombinere oplæg og inspirationsture med den viden og erfaring, der ligger i vores netværk for Many Ways of Working Øst, skabes et fundament for at bringe ny viden og inspiration hjem i egen organisation og arbejde videre med implementering af Many Ways of Working. Du bliver, i din hverdag, formentligt udfordret på krav fra fremtidens medarbejdere og skal samtidig, over for ledelsen, stå på mål for udnyttelsen af faciliteter og for at sikre at organisationens visioner efterleves. Dette kræver forandringer med klart ejerskab, viden om adfærd og forståelse for de forskellige interessenters perspektiver. Alt sammen noget, vi drøfter og perspektiverer i netværket.

Du kan:

  • Diskutere, debattere og dele viden om udvikling af din arbejdsplads.
  • Få inspiration fra andre med samme interesser, opgaver og udfordringer som dig.
  • Blive del af et netværk, du kan sparre med mellem møderne.
  • Blive opdateret på viden inden for området.

Formål

Netværket for Many Ways of Working Øst arbejder med space management og arbejdspladsstrategi, med udgangspunkt i forretningsmæssige, organisatoriske medarbejdercentrerede perspektiver. Vi ønsker at skabe et stærkt vidensnetværk med udgangspunkt i indretnings- og arbejdsmæssige temaer omkring organisering, rum, teknologi og adfærd. Formålet at skabe en forståelse for, og indsigt i de udfordringer, vi står overfor i en hybrid virkelighed.

Tilmeld dig

Fire årlige møder

I vores netværk for Many Ways of Working Øst bliver der afholdt 4 årlige møder af 3 timers varighed. Møderne afholdes på forskellige udvalgte lokationer og vil veksle mellem deltageres virksomheder og relevante og inspirerende organisationer ude i byen. Dette giver mulighed for at se og diskutere forskellige løsninger eller udfordringer i praksis. Deltagerne i netværket opfordres til at dele inspiration, problemer og løsninger – også imellem møderne. Netværkets drøftelser er selvfølgelig fortrolige.

Deltagelse i netværket koster 7.495 kr. pr år ex.moms og kræver at du er medlem af DFM.

Som medlem af Many Ways of Working Vest har du fri deltagelse i Workplace Evolutionaries‘ møder, uden beregning.

Tilmeld dig her

Målgruppe

Målgruppen for dette netværk er ledere og medarbejdere, der arbejder internt i virksomheden indenfor space management eller forandringsledelse i den østlige del af Danmark.

Tilmeld dig
kathrine-juul-many-ways-of-working-oest-erik-arkitekter-dfm

Facilitator

Mit navn er Katrine Juul Nielsen, og jeg faciliterer netværket Many Ways of Working Øst. Jeg er arkitekt og chef for vores erhvervssegment hos ERIK, hvor jeg primært arbejder med transformation og kontorindretning/ombygninger med fokus på at skabe de bedste rammer for medarbejderne. Det gør jeg i tæt samarbejde med organisationen, hvor vi ser på adfærd og behov som afsæt for ny indretning eller nye måder at arbejde på. Jeg faciliterer også interne forandringsprojekter i forbindelse med de fysiske ændringer – på den måde sikrer vi, at alle har de bedste forudsætninger for at lykkes med en ny hverdag. Jeg har videreuddannet mig indenfor inkluderende arkitektur og adfærdsdesign og har derfor et stort fokus på de blødere aspekter af et godt arbejdsmiljø som fx Universelt Design, nudging og biofilisk design. Jeg er tilhænger af forskellige typer arbejdsrum, der understøtter forskellige aktiviteter og arbejder ofte selv fra forskellige steder – min base er kontoret i København, men jeg arbejder også fra vores andre kontorer på Fyn og i Jylland, ligesom jeg nogle gange sidder ude hos kunder eller arbejder hjemmefra, alt efter dagens arbejdsopgaver.

Katrine Juul Nielsen
Partner og arkitekt hos ERIK arkitekter

Kreditering fotograf: Anne Prytz Schaldemose
RITA Arch