Skip to main content

Billetsalget til DFM's årskonference 2022 er åbent

Skal du med til årets FM-begivenhed, hvor vi sætter spot på tre drivers indenfor FM gennem faglige oplæg fra en lang række, af branchens førende specialister og netværker med hinanden over to dage?

Vi har netop åbnet for billetsalget til DFM’s årskonference 2022 og frem til uge 18 kan du spare op til 3.500 DKK på din årskonference billet ved, at købe en early bird billet. Køb billet til DFMs årskonference og få adgang til en to-dages konference om FM og Workplace Management, faglige indlæg fra oplægsholdere som kigger på FM både inde- og udefra, overnatning og middag fra torsdag til fredag og selvfølgelig en unik mulighed for, at netværke med andre FM’ere.

DFM afholder hvert år en to-dages konference hvor FM, workplace og videndeling er i fokus og med masser af faglighed på programmet. Konferencen er en unik mulighed for at samle FM’ere fra hele landet, hvor faglige emner vil blive berørt i form af indlæg fra en lang række af branchens førende specialister.

Vi har allerede sammensat et foreløbigt stærkt program med inspirerende oplægsholdere, som du kan gå på opdagelse i her.

DFM’s årskonference 2022 er helt sikkert en begivenhed du ikke vil gå glip af, så køb din billet allerede i dag og glæd dig til to dage fyldt med faglig viden og socialt samvær.

Køb billet til DFMs årskonference her.

Hold dig opdateret på nye oplægsholdere, ændringer i programmet mm. her.