Skip to main content

Årskonferencen

1. – 2. juni 2023

DFM afholder hvert år en to-dages konference hvor Facility- og Workplace Management, videndeling og netværk er i fokus. Årskonferencen er en unik mulighed for at samle FM’ere fra hele landet, hvor aktuelle faglige emner vil blive berørt i form af indlæg, fra en lang række af branchens førende specialister.

Program

Programmet for årskonferencen byder på masser af faglighed, spændende og inspirerende oplægsholdere og masser af mulighed for netværk samt social samvær.

Se program
Program-dfm-aarskonference-2023
Talere-dfm-aarskonference-2023

Talere

Til årskonferencen 2023 kan du opleve et hav af spændende talere, som har forskellige arbejdsopgaver og perspektiver på Facility- og Workplace Management.

Mød talerne
Udvid dit professionelle netværk
Bliv klogere på aktuelle emner
Styrk dine faglige kompetencer

FM minimesse

Som leverandør eller rådgiver får du en unik mulighed for, at tilkøbe en stand til årskonferencen 2023 og derigennem, få eksponering af dit produkt til de øvrige deltagere.

Se mere
FM-minimesse-dfm-aarskonference-2023

Praktiske informationer

Overnatning onsdag d. 31. maj
Ankommer du allerede onsdag, så har vi forhandlet en særpris på overnatning fra onsdag den 31. maj til torsdag 1. juni. Prisen er 1.495 kr. pr. person og kan tilkøbes til din årskonference billet. Overnatning fra onsdag til torsdag er for egen regning og skal afregnes ved check-out om fredagen.

Middag onsdag d. 31. maj
Som traditionen foreskriver, så spiser vi middag sammen med de tidligt ankomne, onsdag aften kl. 18.30, på Sticks and Sushi på Tivoli Hotel & Congress Center. Hvis du ønsker at deltage til middagen om onsdagen, skal du tilvælge det når du køber din billet.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende årskonferencen, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, vi er her for at hjælpe dig uanset problemet.

Generelle spørgsmål:
Karen W. Nielsen
Email: kwn@dfm-net.dk
Telefon: +45 2964 4385

Afbud

Ved afbud refunderes beløbet ikke. Du kan altid give din plads videre til en kollega, du skal blot ændre navnet på din billet via linket i din deltagerbekræftigelse.


Annullering

Såfremt årskonferencen ikke afholdes fysisk, afholdes årskonferencen digitalt.


Ved deltagelse til årskonferencen

Accepterer du, at vi tager billeder af dig under konferencen og efterfølgende bruger dem til markedsføring, af foreningens øvrige initiativer.

Oversigt over årskonferencen