Skip to main content

Nyt FM Update ude nu

Som medlem af DFM skulle du gerne, i løbet af dagene, modtage det seneste FM Update, FM Update 2/2022. Hvis det endnu ikke er landet på dit skrivebord, så husk at tjekke postkassen eller receptionen.

I denne udgave af FM Update kan du bl.a. læse om fremtidens kontorkoncept, digitalt byggeri, data til formål og meget mere. Du får indsigt i konkrete problemstillinger som andre organisationer arbejder eller har arbejdet med, hvad leverandører ser af tendenser på markedet lige nu, ledelsesberetning og specifikke cases til inspiration.

FM Update er det eneste danske magasin som henvender sig specifikt til fagfolk inden for Facility Management. Magasinet udgives af DFM og fungerer som vores medlemsmagasin. Alle medlemmer modtager FM Update tre gange årligt. Artikler i magasinet skrives normalt af personer i og omkring DFM, som er tæt på begivenhederne hvad enten de skal findes i forskningen eller i FM-praksis. Det vigtige for os er, at du kan holde dig opdateret med nyheder og hente inspiration til udvikling af FM.

Som medlem af DFM får du helt automatisk tilsendt det nyeste FM Update med posten, så du hele tiden kan holde dig opdateret på, hvad der rør sig i både DFM og branchen.

Hvis du mod forventning ikke har modtaget den seneste udgave af FM Update, så skriv til os på dfm@dfm-net.dk. Vi er altid åbne for nye vinkler, og har du gennemført et spændende projekt, lavet en interessant analyse eller fået en skæv idé, vil vi meget gerne høre fra dig.

Du kan også læse det nyeste FM Update 2/2022 online.