Skip to main content

Gratis onlinekurser til rengøringsbranchen

BFA har i samarbejde med TEC udviklet en række gratis onlinekurser til rengøringsbranchen, der skal klæde rengøringsassistenter på til sikkert arbejde.

Som introduktion til onlinekurserne afholdes der landsdækkende roadshows – det første finder sted den 25. oktober hos ISS i Søborg og alle er velkomne. På roadshowsene bliver du præsenteret for de nye onlinekurser. Du får også den nyeste viden fra branchens førende leverandører af udstyr, maskiner, robotter og kemi.

Allerede nu kan du tage onlinekurser i “Vådt arbejde” og “Ergonomi”

Vådt arbejde

I kurset omkring vådt arbejde, lærer du om hvordan, du passer på dig selv og din hud, når du gør rent. Det er nemlig særligt din hud og dine luftveje, der bliver påvirket under vådt arbejde. Som eksempel åbner du op til underhuden, hvis du har fugtige og våde hænder. En åbning gør at bakterier eller rengøringsmidler kan trænge igennem huden. Det kan føre til eksem.

Ergonomi

I kurset omkring ergonomi lærer du om, hvordan du passer på alle de bevægelige dele af din krop, når du arbejder med at gøre rent. Kurset lærer dig alt det, som du skal være særlig opmærksom på, for at skåne din krop når du løfter, så du undgår vrid i din krop eller forkerte stillinger.

De gratis kurser tilgås via smartphone, tablet eller PC. Alle kurser tager sammenlagt ca. 60 minutter, men man behøver ikke gennemføre alle modulerne på én gang.

Læs mere om rengøringskurserne og kommende roadshows