Skip to main content

Hvordan skaber vi mest værdi for dig?

Hvordan kan vi facilitere dig bedre i dit daglige arbejde, hvordan kan vi spille en større rolle i forhold til at udvikle dine kompetencer, hvad skal vi tilbyde af aktiviteter hvis det stod til dig, hvilke af vores ydelser gør du brug af og hvilke ydelser mangler vi efter din mening?

Det er nogle af de spørgsmål som vi rigtig gerne vil have dig til at svare på i vores årlige medlemsundersøgelse.

Dine input, holdninger og forventninger er nemlig vigtige for os, så vi har en indikation af om vi arbejder hen imod og udbyder de ting som giver værdi for dig som medlem. DFM er nemlig bygget op omkring vores medlemmer og vores største og vigtigste opgave er at understøtte dig med relevant viden, sparring og inspiration indenfor FM-faget.

Vi har sendt dig en separat mail tirsdag den 7. november kl. 07.00 med overskriften ‘DFM medlemsundersøgelse 2023: Hvordan skaber vi værdi for dig?‘. Vi håber meget at du vil bruge nogle minutter på at fortælle os, hvordan vi kan understøtte dig bedre i dit daglige arbejde.

Vi håber meget at du vil bruge nogle minutter på at fortælle os, hvordan vi kan understøtte dig bedre i dit daglige arbejde.

Lodtrækning om Håndbog i Facilities Management

I forbindelse med medlemsundersøgelsen udlodder vi to udgaver af Håndbog i Facilities Management, 4. udgave. Du tilmelder dig lodtrækningen når du har besvaret og afsluttet undersøgelsen. Vi trækker to heldige vindere fredag den 1. december 2023 og vinderne vil få direkte besked via mail.