Skip to main content

DFM’s direktør takker af efter fire år i spidsen for foreningen

Efter fire år som direktør for Dansk Facilities Management (DFM) har Laura Lindahl valgt at takke ja til et nyt job, som Head of Partner, Privat i TRYG og har derfor opsagt sin stilling.

“Det har været en fantastisk udvikling som DFM har været igennem de seneste 4 år. Jeg er stolt af at jeg, sammen med bestyrelsen, har stået i spidsen for den. Jeg har været glad for at tage på job hver eneste dag, men jeg er blevet tilbudt et job i TRYG, som jeg ikke kan sige nej til og derfor har jeg valgt at opsige min stilling som direktør i DFM” udtaler Laura Lindahl.

Bestyrelsesforperson Flemming Wulff Hansen takker den afgående direktør for hendes indsats:

“Vi har været utroligt glade for Laura, der overtog en forening, som på daværende tidspunkt stod overfor nogle store udfordringer. Hun har opbygget et fagligt dygtigt og velfungerende sekretariat og fordoblet foreningens aktiviteter og tiltrukket flere medlemmer. På vegne af hele bestyrelsen vil jeg takke Laura for hendes store indsats”

DFM har slået stillingen som ny direktør op og forventer at besætte den i løbet af sommeren. Om stillingen siger Flemming Wulff Hansen:

“Nu leder vi efter en ny direktør, der kan fortsætte den gode udvikling, som foreningen har været igennem de sidste 4 år. Vi er et spændende sted, vi har et dygtigt sekretariat, og branchen har brug for os. Det er et godt udgangspunkt for den nye direktør.”

Kontakt for yderligere kommentar:
Dansk Facilities Management (DFM)
Bestyrelsesforperson, Flemming Wulff Hansen
Email: dfm@dfm-net.dk
Telefon: +45 2612 1097