Skip to main content

Vores vicedirektør, Helle Lohmann Rasmussen, glæder sig til dage med viden, debatter, inspiration og netværk på Folkemødet!

I den forbindelse har vi spurgt Helle, hvad hendes must-see arrangementer er.

”Jeg er særligt nysgerrig på alt, hvad der har med ESG at gøre, selvfølgelig, men i DFM er vi også meget optaget af fremtidens arbejdsliv, og af, hvordan vi fremover skal løse de samme opgaver med færre hænder. Alle tre emner, er der heldigvis rig mulighed for at diskutere på folkemødet.” fortæller Helle Lohmann Rasmussen, vicedirektør i DFM.

Her kommer fire arrangementer, som Helle ikke vil gå glip af:

Torsdag d. 15. juni kl. 11.00 – 12.00 (G5)

”Tværfaglige partnerskaber for grøn transformation” en debat arrangeret af Kooperationen, hvor blandt andre Hanne Ullum og Frederik Petersen sætter spot på vigtigheden af at tænke på tværs af fag og virksomheder i jagten på det cirkularitet og bedre ressourceanvendelse.

https://folkemoedet.dk/events/2023/06/15/tvaerfaglige-partnerskaber-for-gron-transformation/

Torsdag d. 15. juni kl. 14.00 – 15.00 (K16)

”Fremtidens teknologier; hvad er hype, risiko og muligheder”, som er en debat arrangeret af Facebook, hvor perspektiver fra fremtidsforskning, politik, techgiganterne og forskningen krydser klinger om, hvordan fremtidens teknologi ser ud.

https://folkemoedet.dk/events/2023/06/15/fremtidens-teknologier-hvad-er-hype-risiko-og-muligheder/

Torsdag d. 15 juni kl. 15.30 – 16.30 (F5)

”Energieffektivitet – en løsning på både ude- og indeklima?” her har Synergi sat repræsentanter for både den private og offentlige sektor stævne med blandt andet forperson for danske skoleelever Marie Holt Hermansen, for at diskutere hvordan vi griber den enestående mulighed vi har for at gøre noget ved indeklimaet, når vi mødes med krav om at gøre noget ved energiforbruget.

https://folkemoedet.dk/events/2023/06/15/energieffektivitet-en-losning-pa-bade-ude-og-indeklima/

Fredag d. 16 juni kl. 14.00 – 15.00 (C18)

”Byggeriets dilemmaer med Sara Bro” – En super aktuel debat afholdt i BL’s dome. Her diskuterer blandt andre Katja Viltoft, Frederik Noltenius Busck og Thomas Holluf Nielsen, dilemmaer som f.eks. renovering kontra nybyg, klimahensyn, tiny living og meget mere.

https://folkemoedet.dk/events/2023/06/15/fremtidens-teknologier-hvad-er-hype-risiko-og-muligheder/

Og så skriver jeg mig bag øret, at de fysiske rammer omkring fremtidens arbejdsplads, og betydningen af drifts- og vedligehold er så godt som ikke eksisterende i programmet. Der tænker jeg selvfølgelig, at DFM har en vigtig rolle at spille til de kommende folkemøder.