Skip to main content

15. april 2024, 12:00 - 13:30

DFM guides til bæredygtige driftsplaner og budgetter

På dette webinar kan du blive klogere på, hvordan du bruger de nye guides til at udarbejde driftsplaner- og budgetter.

Info


Dato

15. april 2024

Tid

12:00 - 13:30

Sted

Virtuelt
Online

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for alle

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Taus Bøytler tb@dfm-net.dk .

Webinaret afholdes i samarbejde med DFM Benchmarking

Dette webinar giver dig tips og tricks fra projektet ”FM specifikation af bæredygtige driftsplaner og budgetter”, så du kan forbedre dit overblik over FM-organisationens aktiviteter, udgifter, budgetter og arbejde med nøgletal. De to guides som præsenteres, er de første udgivelser fra udviklingsprojektet Fundament for bæredygtig og digital FM, som er finansieret af Realdania.

DFM´s guides er konkrete og praktiske guides som stilles til rådighed for alle, med det overordnede formål at accelerere den digitale og bæredygtige udvikling af FM-branchen. Brug skabelonerne til at udvælge de konti som er relevante og realistiske for jeres organisation at budgettere, kontere og styre efter.

Du kan se de to guides, og dertilhørende skabeloner, her:

Guide til driftsbudgetter- og regnskaber

Guide til driftsplaner

Program 

12.00 Velkomst v/Taus Bøytler, DFM

12.10 DFM Specifikation af bæredygtige driftsplaner og budgetter – præsentation af de nye værktøjer v/ Susanne og Balslev Nielsen, Rambøll, Preben Gramstrup, FM3 og Per Anker Jensen, DTU

12.55 Gode råd til brug af de nye DFM guides og skabeloner – og hvorfor det er vigtigt at udvælge og prioritere, da kvalitet typisk er vigtigere end kvantitet v/ Lisbeth Bau-Madsen, Basico og Viktor Heiberg Bestle, Basico

13.20 Spørgsmål og tak for i dag v/Taus Bøytler

Målgruppe

Målgruppen for webinaret er byg- eller driftsherrer , som vil undgå underfinansiering af bygningsdriften ved at lave realistiske driftsbudgetter og som derfor har øje for alle driftsrelaterede aktiviteter og udgifter i forbindelse med drift af nybyggeri og ombygninger som eksisterende ejendomme.

Efter mødet

Har du viden om, hvordan du aktivt kan bruge de to DFM-guides til at arbejde med driftsplaner og budgetter.

Tilmelding