Skip to main content

Årskonferencen

Talere

Mød talerne

Vi er glade for at kunne præsentere talerne til årskonferencen 2023. De er nytænkende, inspirerende, talentfulde, geniale og så er de nogle af de førende kræfter indenfor Facility- og Workplace Management, ledelse, diversitet, sundhed, databehandling og bæredygtighed. Og de er klar til at dele deres viden.

Anna-Sophie-Hermansen-taler-aarskonference-2023

Anne Sophia Hermansen

Kulturkommentator, Weekendavisen

Anne Sophia Hermansen er kulturkommentator, kritiker og litteraturhistoriker på Weekendavisen og har i sin tid som kulturredaktør og redaktionschef på Berlingske gennemført en massiv forandring af avisens kulturdækning. Hun har i mange år arbejdet med at analysere tidsånden og med kulturens betydning for vores lykke og oplevelse af meningsfuldhed, og så bliver hun ofte fremhævet som en af de kvinder med størst indflydelse på samfundsdebatten.

Anne Heinsvig

RITA arch

Anne er indretningsarkitekt og designer. En stærk, kreativ kraft og ambassadør for den menneskelige og involverende arbejdsplads. At forstå kundens forretning, dens brugere og medarbejdere, samt have et kæmpe netværk og materialeforståelse, er Annes nøgle til inspirerende og bæredygtige løsninger. Anne har været ansvarlig for en lang række succesfulde projekter og er bl.a. underviser for Kandidatstuderende i Rum-og møbeldesign på Det Kongelige Akademi.

Camilla-Louise-Hagemann-taler-aarskonference-2023

Camilla Louise Hagemann

Fagchef for Intern Service, Dansk Sygeplejeråd

Med 10 års erfaring i Service og Facility Management industrien har Camilla opbygget stærke kompetencer inden for operationel account management og forretningsudvikling. Camilla har stort fokus på udvikling af forretningspotentialet, samt at skabe nye forretningsmuligheder. Derudover har Camilla en lang ledelseserfaring fra både det private og offentlige, og har arbejdet meget med med implementering af forandringsprocesser.

Camilla-Kring-taler-aarskonference-2023

Camilla Kring

Stifter, Super Navigators

Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. i Work-Life Balance. I 2005 stiftede hun Super Navigators ApS, som er funderet i kronobiologien og specialiseret i at skabe fleksible arbejdskulturer, der understøtter vores forskellige familiekonstellationer, arbejdsformer og døgnrytmer. Camilla har hjulpet organisationer i 17 lande med at blive attraktive arbejdspladser. Hun er forfatter til fem bøger, TEDx speaker og medstifter af Tænketanken Fremtidens Arbejdsliv.

Claus-Sneppen-taler-aarskonference-2023

Claus Sneppen

Associated Partner, CIFS

Claus Sneppen fokuserer primært på at udvikle strategisk indsigt for ledelsen om værdien af menneskelige interaktioner, møder og mødepunkter i en digital virkelighed. Han arbejder intensivt med fremtidens arbejdsplads og arbejdsliv, og er fokuseret på at transformere indsigt til værdifulde beslutninger og handlinger. Claus har hjulpet utallige virksomheder med at arbejde med forskellige arbejdspladsmodeller og den fremtidige hybride arbejdsplads.

Dorthe-Deleuran-iot-fabrikken

Dorthe Deleuran

Salgschef, IoT Fabrikken

Dorthe Deleuran har arbejdet med salg og facility management i en årrække. Hun tager altid udgangspunkt i, hvad kunden reelt har af behov, når det gælder sensorer og data. Hvis et salg skal blive en succes på den lange bane, handler det om at lytte og finde ud af, hvad facility manageren og dennes organisation har brug for og kan få succes med internt i virksomheden eller kommunen.

Flemming-Wulff-taler-aarskonference-2023

Flemming Wulff Hansen

Senior strategisk indkøber, Heimstaden

Flemming Wulff Hansen er Senior strategisk indkøber i Heimstaden og har mange års erfaring som driftschef med ledelse af driftsorganisationer, med ansvar for alle typer facility service ydelser, indkøb/udbud og kontraktstyring. Flemming er bestyrelsesforperson i DFM, næstforperson i DFM Benchmarking, og facilitator i netværksgruppen for strategisk vedligehold, hvor emner som klimabelastning, benchmarking, vedligeholdelsesefterslæb og IoT er i fokus.

Henrik-Voelsberg-3F-dfm-aarskonferencen

Henrik Voelsberg

Driftschef, 3F

Som mangeårig driftschef for 3F’s forbundshus samt en række øvrige 3F-ejendomme har Henrik erfaring og kompetencer inden for alle typer af facility management, såsom kontraktstyring, spacemanagement, energistyring, arrangementsledelse, kantine, rengøring, callcenter og reception, bygningsvedligehold, rejsekontor, ordre- og salgssystemer samt udvikling af både eksisterende og nye bygninger samt ledelse og udvikling af medarbejdere – altid med et udgangspunkt i service.

Henrik-Krog-taler-aarskonference-2023

Henrik Krogh

Stressekspert, ledelsesrådgiver og foredragsholder

Henrik Krogh en erfaren foredragsholder, og var hovedkilde på den første bog i Skandinavien om sammenhængen mellem ledelse og stress, som udkom på Børsens Forlag i 2002. Han er også kendt som stresseksperten, der om nogen har været med til at udvikle nye metoder og værktøjer til at forebygge stress og øge trivslen på de danske arbejdspladser. F.eks. introducerede han for 15 år siden begrebet ’langtidsfrisk’ i Danmark og angriber sygefravær, arbejder for forebyggelse af stress og kunsten at kunne fastholde og tiltrække medarbejdere fra en helt ny vinkel.

Ivan-Langmach

Ivan Langmach

Certificeret brandrådgiver og MIB

Ivan Langmach er Master i brand fra DTU, og har i de sidste 22 år arbejdet med risikostyring og forebyggelse med et særligt fokus på brand. Ivan er stifter af virksomheden Langmach Ribe, som i marts 2023 er blevet en del af forsikringsmæglervirksomheden North. Ivans mangeårig erfaring fra både forsikringsmægler- og byggebranchen, DBI, Forsikring og pension samt som ejerleder, har bidraget til hans store viden omkring forebyggelse af risici i den store diversitet af bygningskomplekser, der eksisterer både kommunalt, ved boligselskaber samt ved industribygninger.

Jeffrey-Saunders-taler-dfm-aarskonference-2023

Jeffrey Saunders

CEO, Nordic Foresight

Jeffrey Saunders er en erfaren rådgiver om anvendelse af fremtidsforskning og adfærdsvidenskabelige metoder med henblik på at løse komplekse analytiske udfordringer. Han er ekspert på fremtidens arbejde og dets implikationer for organisationer og supportfunktioner og han har offentliggjort utallige artikler og rapporter om fremtidens arbejde, facilitetsstyring, outsourcing samt rapporter om identitetsdannelse og organisationskultur.

Udvalg-for-digitalisering-DFM

Kim Jacobsen

CEO, K-Jacobsen

Kim Jacobsen er indehaver af K-Jacobsen A/S og har i hele sin karrierer arbejdet med strategisk og operationel IT i FM og bygge- og anlægsbranchen. Kim er formand i DFM's digitaliseringsudvalg samt facilitator i netværket for Digitalisering i FM. Kim har masser af viden og mange års praktisk erfaring med digitalisering på alle flader.

Knud-Erik-Petersen-taler-iot-cleaning

Knud Erik Petersen

Founder, IoT Cleaning

Knud Erik Petersen har over 30 års erfaring med rengøringsplanlægning, heraf de første 22 år med eget rengøringsselskab som blev solgt i 2015. De sidste 10 år er brugt udelukkende på IT systemer indenfor Cleaning. Hans store erfaring indenfor Cleaning gør, at han altid får skabt et stærkt partnerskab med kunderne på IoT Cleaning - en ny metode som er ved at revolutionere måde man rengøre en bygning på.

Laura-Lindahl-taler-aarskonference-2023

Laura Lindahl

Direktør, DFM

Laura Lindahl er uddannet Cand. Merc. med speciale i filosofi og har derudover en HD i Marketing Management. Laura har en langvarig baggrund i politik, hvor hun har siddet fire år i Folketinget og ni år i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg. Laura har tidligere arbejdet i DBU og på TV2 Sport, men har siden 2019 været direktør i Dansk Facilities Management.

Mette-Lisby-Balling-taler-aarskonference-2023

Mette Balling Lisby

Vicedirektør, Bygningsstyrelsen

Mette Balling Lisby er uddannet Cand. Soc. på Copenhagen Business School med speciale i Politisk Kommunikation og Ledelse, og startede som Vicedirektør i Bygningsstyrelsen primo april 2022. Mette kommer fra en stilling som chef for Facility Services i Københavns Ejendomme og Indkøb i Københavns Kommune.

Svend-Brinkmann-taler-aarskonference-2023

Svend Brinkmann

Forfatter, tankeleder og psykologiprofessor

Siden 2009 har Svend Brinkmann undervist i almen psykologi og kvalitative metoder på det humanistiske fakultet på Aalborg Universitet. Derudover har han skrevet mange bøger og mere end 150 akademiske artikler som led i sin forskning. Hans forskning tager sigte på broen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse. Svend er også kendt for sine mange spændende foredrag.

susanne-balslev-nielsen-talere-dfm-aarskonference-2023

Susanne Balslev Nielsen

FM-ekspertisechef, NIRAS

Susanne er uddannet bygningsingeniør og har en ph.d. i bæredygtig omstilling. Hun er en international kapacitet med mange års erfaring med strategisk facilities management og bæredygtig udvikling – i både teori og praksis. Nu arbejder hun som ekspertisechef hos NIRAS med speciale i FM og bæredygtig udvikling. Derudover er Susanne medlem af FM standardiseringsudvalg i Danmark og internationalt.

Thomas-Nørmark-taler-aarskonference-2023

Thomas Nørmark

Global Head of Innovation, NTT Data Business Solutions

Thomas er en af de mest erfarne profiler inden for kunstig intelligens, hvor han arbejder med maskinlæring, Internet of Things, Big Data og Chatbot-teknologier. Thomas har været involveret i en lang række AI-projekter over hele verden, hvilket gør at han kan tale ud fra reel erfaring, i stedet for teori. Thomas har gennem de seneste år haft meget fokus på de etiske aspekter af arbejdet med AI og Big Data.

Trine Thorn

Head of Group Workplace Management, Nordea

Trine er en erfaren Head of Management med en lang og detaljeret historik indenfor finansindustrien. Hun er skarp i strategi, marketing, kommunikation, kultur på arbejdspladsen og CSR.

Uffe-Gebauer-taler-aarskonference-2023

Uffe Gebauer Thomsen

Vicedirektør, Københavns Universitet

Uffe Gebauer Thomsen har arbejdet i forsknings- og universitetsverdenen i mere end 25 år, og de sidste 15 år med ansvaret for Real-Estate og Facilities Management på både DTU, i Region Hovedstaden og aktuelt på Københavns Universitet. Han har været aktivt medlem i adskillige udvalg i både Bygherreforeningen og DFM, herunder som formand for ”nørdeklubben” DFM Benchmarking. Uffe har altid haft fokus på den samlede cirkel for værdiskabelse, herunder hvordan alle ejendomme og bygninger indgår i en samlet portefølje, og hvordan projekter både starter og slutter i en fælles drift og mere optimal portefølje.

Oversigt over årskonference