Skip to main content

Som medlem af DFM, får du en helt særlig pris til Energiforum 2023

 

Årets største event, der sætter fokus på energi, bygninger og grøn omstilling på tværs i branchen. Energiforum 2023 byder dig velkommen til inspiration, erfaringsudveksling, videndeling og networking med mindst 300 andre ildsjæle.

Vejen til grøn omstilling går gennem elektrificering – men er vores bygninger klar og har vi råd?

Elektrificering af vores varmeforsyning, transport og store dele af produktionen er en forudsætning for, at vi når i mål med klimamålsætningen. Teknisk er det muligt, men det kræver mere end bare netforstærkning til elbiler og varmepumper. Og så er elprisernes himmelflugt også lidt af en showstopper.

Både elektrificeringen, energikrisen og klimakrisen fordrer, at vores bygninger skal optimeres og gøres langt mere intelligente, og at vi bruger færre ressourcer og mindre energi på at bygge og drive vores bygninger.

På Energiforum 2023 sætter man fokus på bygningernes rolle i elektrificeringen og alle de mellemregninger, der er nødvendige for at komme godt i mål: Ressource-effektiv drift, godt indeklima, lavt energiforbrug, data og intelligent brug af data.

Som medlem af DFM kan du deltage på Energiforum 2023 konferencen, til samme pris som Energiforum Danmarks medlemmer. Det eneste du skal gøre er bare, at skal bare skrive ”DFM-aftale” i kommentarfeltet på din tilmelding.

Læs mere om konferencen, programmet og tilmelding her.