Skip to main content

2. november 2022, 12:30 - 13:30

Fundament for digital og bæredygtig facility management

For første gang nogensinde kan du opleve DFM som en af talerne til dette års Building Green i Forum. Her taler vi ind i årets tema ‘Vejen mod absolut bæredygtighed’ når vi om torsdagen på Innovation Stage, fortæller om vores udviklingsprojekt ‘Fundament for digital og bæredygtig FM’.

Info


Dato

2. november 2022

Tid

12:30 - 13:30

Sted

Julius Thomsens Pl. 1
1925 Frederiksberg

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for alle

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen på 2964 4385 eller kwn@dfm-net.dk.

Den 2. – 3. november tager DFM på Building Green, hvor vi vil være at finde blandt udstillerne på stand 174. Du vil også kunne opleve os blandt de 130 talere når vi om torsdagen på Innovation Stage vil fortælle mere om vores udviklingsprojekt Fundament for digital og bæredygtig FM som forløber fra 2022-2025.

Uanset om du er medlem af DFM eller ej, så kom forbi Building Green og hils på os ved stand 174, få en udsøgt kop kaffe fra vores samarbejdspartner Coffee by Storm og få en snak om løst og fast. Vis fanen for at man i FM-branchen har stor interesse for bæredygtigt byggeri.

Innovation Stage // Nyt udviklingsprojekt: Fundament for digital og bæredygtig facility management

Bæredygtighed og digitalisering hånd i hånd, når FM skal sikre at bæredygtige byggerier forbliver bæredygtige i hele deres levetid, eller når bæredygtigheden i eksisterende byggerier skal øges. Desværre er FM branchen i dag mindre digitaliseret end f.eks. byggebranchen, og det gør det i nogle tilfælde svært at indfri bæredygtighedspotentialet til fulde.

Dansk Facilities Management (DFM) vil I et nyt stort udviklingsprojekt, støttet af Realdania, udvikle guides og koncepter til FM-branchen, for at understøtte at fundamentet for digital og bæredygtig FM kommer på plads hurtigst muligt. Projektet har udpeget 4 nedslag, der tilsammen skal accelerer den digitale og bæredygtige udvikling af FM-branchen. 

Hør Helle Lohmann Rasmussen fortælle om det samlede projekt, og de i alt 4 del-projekter. Hør Kim Jacobsen fortælle om del-projekt A: FM-anvendelse af digitale bæredygtighedsinformationer , og hør Susanne Balslev Nielsen fortælle om del-projekt B: FM-specifikation af bæredygtige driftsplaner og -budgetter.

Der vil også være rig mulighed for at du kan give dit eget bidrag til, hvad du mener FM-branchen bør tænke på i forbindelse med digitalisering og bæredygtighed.

Læs mere om udviklingsprojektet her.

Årets tema på Building Green er ‘Vejen mod absolut bæredygtighed’ hvilket vores oplæg om mere bæredygtigt byggeri samt digitaliseret processer vil tale ind i, fra et FM-perspektiv.

Kom forbi Innovation Stage og hør et intensivt oplæg om vores udviklingsprojekt. Efterfølgende kan du gå på opdagelse blandt udstillerne og se hvad Building Green’s program ellers byder på. Der er gratis adgang til Building Green, du skal blot tilmelde dig her.

TILMELD DIG TIL BUILDING GREEN HER

Tilmelding

Online tilmelding er ikke muligt til dette arrangement.