Skip to main content

2. maj 2023, 14:30 - 15:30

De vigtigste pointer fra undersøgelsen om vedligehold og klimabelastning

Få de vigtigste pointer fra rapporten “Vedligehold og klimabelastning – en undersøgelse af praksis i boligudlejningsejendomme”

Info


Dato

2. maj 2023

Tid

14:30 - 15:30

Sted

Virtuelt
Online

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for alle

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen kwn@dfm-net.dk.

OPTAGELSE 

Hvordan arbejder professionelle udlejere af boliger til private med vedligehold i praksis? Og hvad påvirker deres beslutninger om, og strategier for, vedligehold?

Det var nogle af de spørgsmål, som Dansk Facilities Management ønskede at besvare i forbindelse med projektet “Vedligehold og klimabelastning – en undersøgelse af praksis i boligudlejningsejendomme”. Projektet blev lavet i samarbejde med Realdania.

Undersøgelsen bygger på interviews med følgende aktører:

  • Heimstaden
  • ATP Ejendomme
  • CEJ Ejendomsadministration
  • DEAS A/S
  • NREP
  • Newsec
  • Civica

Konklusioner fra undersøgelsen

I undersøgen konkluderer vi blandt andet, at de professionelle udlejere ER professionelle. De arbejder med langsigtede vedligeholdelsesplaner og tilbagevendende tilstandsvurderinger, og de har, efter eget udsagn, et højt vedligeholdelsesniveau på deres boligejendomme.

Vi konkluderer også, at de professionelle udlejere opleveren, at bæredygtighed indgår positivt i investeringsøjemed, og at flere af dem forventer, at lejerne i fremtiden vil efterspørge grønne lejemål.

Endelig giver undersøgelsen indsigt i, hvordan parametrene brugerhensyn, miljø og økonomi vægtes forskelligt, alt efter om der er tale om forebyggende vedligehold eller oprettende vedligehold og modernisering.

 

Baggrund + rapport 

Du kan læse meget mere om baggrunden for undersøgelsen, inklusiv selve rapporten, her: https://dfm-net.dk/vedligehold-og-klimabelastning/ 

På dette webinar vil DFM præsentere de vigtigste pointer fra undersøgelsen.

 

Program

14.30 – 15.15 Præsentation af undersøgelsen og de vigtigste pointer, ved Helle Lohmann Rasmusen, vicedirektør i DFM

15.15 – 15.30 Spørgsmål og tak for i dag

 

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.