Skip to main content

24. august 2023, 08:30 - 09:30

FM-kompetencer til modtagelse af bæredygtige byggeprojekter

En vejledning, der giver et bedre fundament til at sikre en god overdragelse fra byggeri til drift. Det er det forventede slutprodukt i dette nye og spændende projekt.

Info


Dato

24. august 2023

Tid

08:30 - 09:30

Sted

Virtuelt
Online

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for alle

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Præsentation Helle Lohmann Rasmussen og Susanne Balslev Nielsen

Optagelse af webinaret

Det kan være vanskeligt at sikre en god overgang fra byggeprojekt til drift og en mangelfuld og udfordrende overgang udgør en trussel mod høj bygningsperformance – både på kort og lang sigt.

Den udfordring tager vi op i vores nystartede udviklingsprojekt ”FM-kompetencer til modtagelse af bæredygtige byggeprojekter”, som er det fjerde og sidste del-projekt i vores projektprogram ”Fundament for bæredygtig og digital FM”.

I projektet vil vi udvikle en vejledning, som skal give byggeteams og FM-ledere et fundament til at sikre, en god overdragelse af bygge- og renoveringsprojekter, særligt teknisk avancerede og bæredygtige projekter, samt at give FM-ledere en mulighed for at vurdere behov for f.eks. kompetenceløft af driftspersonale forud for overtagelse og ibrugtagning.

På webinaret vil Helle Lohmann Rasmussen, DFM og Susanne Balslev Nielsen, Niras, hhv. projektleder og pennefører på projektet, fortælle om projektets baggrund og formål, samt hvordan projektet er organiseret og skal forløbe frem til slutningen af 2024.

Der bliver også mulighed for at kommentere og give feedback til projektet, ligesom vi vil præsentere, hvordan du kan blive involveret i projektet.

Webinaret er åbent for alle, men kræver tilmelding.

Projektet er støttet af Realdania.

Du kan læse mere om det samlede projekt her.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.