Skip to main content

24. august 2022, 09:00 - 11:00

Digitalt fundament for bæredygtig FM

Konkete og praktiske guides og specifikationer til FM-branchen. Det er det forventede udbytte i et nyt stort projekt, som DFM skal arbejde på i perioden 2022 – 2025. Projektet, der har titlen Digitalt fundament for bæredygtigt FM og som er støttet af Realdania, består af fire delprojekter. Til dette arrangement vil der være en kort gennemgang af det store projekt, samt en mere detaljeret gennemgang af to af delprojekterne. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og bringe sin egen viden i spil.

Info


Dato

24. august 2022

Tid

09:00 - 11:00

Sted

Virtuelt
Online

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for alle

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Helle Lohmann Rasmussen hlr@dfm-net.dk.

Se optagelsen af webinaret – YouTube åbner i nyt vindue

 

Konkrete og praktiske guides og specifikationer til FM-branchen. Det er det forventede udbytte i et nyt stort projekt, som DFM skal arbejde på i perioden 2022 – 2025. Projektet, der har titlen Digitalt fundament for bæredygtigt FM og som er støttet af Realdania, består af fire delprojekter:

A FM-anvendelse af digitale bæredygtighedsinformationer

B FM-specifikation af bæredygtige driftsplaner og -budgetter

C Værdiskabende implementering af FM-systemer

D FM-kompetencer til modtagelse af bæredygtige byggeprojekter

Til dette arrangement vil der være en kort præsentation af, hvordan vi vil arbejde med det samlede projekt, samt en mere detaljeret præsentation af de to første delprojekter, der begge er i opstartsfasen.

Program

  • Velkomst og introduktion til det samede projekt v. Helle Lohmann Rasmussen, viden- og udviklingschef i DFM
  • Præsentation af delprojekt A, FM-anvendelse af digitale bæredygtighedsinformationer, ved Kim Jacobsen, Civilingeniør, Ph.D.
  • Spørgsmål
  • Præsentation af delprojekt B, FM-specifikation af det bæredygtige driftsplaner  og -budgetter, ved Susanne Balslev Nielsen, FM Ekspertisechef i Niras
  • Spørgsmål
  • Afrunding og tak for i dag, ved Helle Lohmann Rasmussen

Læs mere
Du kan læse mere om projektet i nyheden Digitalt Fundfament for Bæredygtigt Facility Management, der tidligere er blevet bragt på DFM´s hjemmeside.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.