Skip to main content
DANSK FACILITIES MANAGEMENT

Danmarks eneste konference som samler Facilities Management branchen til faglige oplæg, videndeling og netværk.

Vi formidler viden om Facilities Management - fra FM'ere til FM'ere

Dansk Facilities Mangement (DFM) er en forening, som blev etableret i 1991. Foreningen er det eneste forum for Facilities Management (FM) i Danmark som samler driftsherrer, rådgivere og leverandører. Vi fungerer som bindeled imellem vores medlemmer og formidler faglig viden om FM – fra FM’ere til FM’ere. Foreningen sikrer og forstærker fokus på de mange tiltag, der er på området både i Danmark og i udlandet.

Blandt vores medlemmer er:
FM HÅNDBOGEN

Bestil den nye udgave

Bogen er den første sammenhængende og dækkende gennemgang af FM i Danmark, som gennemgår alle aspekter af FM. Bogen gennemgår en række traditionelle begreber, men dykker også ned i nyere begreber som shared space, bæredygtighed, workplace management og mange andre.

håndbog-i-facilities-management
ARRANGEMENTER

Oversigt over arrangementer

DFM afholder mange lærerige og spændende arrangementer i løbet af året. Arrangementerne fokuserer på forskellige områder og facetter indenfor facility- og workplace management, og bliver udarbejdet i samarbejde med vores medlemmer og udvalg.

NYHEDSBREV

Få vores ugentlige nyhedsbrev her

Der sker altid nye og spændende ting indenfor FM, hvilket vi i DFM ønsker at formidle direkte til dig. Under vores nyheder kan du blive klogere på hvad der sker i FM-branchen generelt men også i DFM.

FAGLIG VIDEN

Gå på opdagelse i faglig viden

DFM fungerer som bindeled imellem vores medlemmer og formidler faglig viden om FM – fra FM’ere til FM’ere. Vi samler alt fra cases, artikler, bøger, gode råd og erfaringer som alt sammen er tilgængeligt for vores medlemmer.

MEDLEMSSKAB

Bliv medlem af DFM-netværk

Der sker altid nye og spændende ting indenfor FM, hvilket vi i DFM ønsker at formidle direkte til dig. Under vores nyheder kan du blive klogere på hvad der sker i FM-branchen generelt men også i DFM.