Skip to main content

8. februar 2024, 13:00 - 16:00

Teknologi med mennesker i centrum

Digitalisering, data og AI er nøglen til fremtidens arbejdsliv. Besøg Richos showroom og hør mere om, hvordan vi arbejder, hvor vi arbejder, og hvilke værktøjer vi bruger, er i forandring.

Info


Dato

8. februar 2024

Tid

13:00 - 16:00

Sted

Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Digitalisering, data og AI er nøglen til fremtidens arbejdsliv. Hvordan vi arbejder, hvor vi arbejder, og hvilke værktøjer vi bruger, er i forandring. Teknologi og procesautomatisering skal gøre det nemmere for os at yde vores bedste på arbejdet. For mange virksomheder kan ny teknologi og nye måder at arbejde på, også betyde en række udfordringer på arbejdspladsen. I stedet for at fremme effektivitet og arbejdsglæde, kan det resulterer i det stik modsatte. Den teknologiske udvikling går stærkt og mange virksomheder skal hele tiden forholde sig til hvad der er den rigtige beslutning omkring deres arbejdspladsteknologi.

Men hvordan træffer man de korrekte beslutninger vedrørende teknologi på arbejdspladsen og undgår de frustrationer, der kan opstå, når man konstant forsøger at være på forkant med den teknologiske udvikling? Målet med at indføre ny teknologi bør ikke være teknologien selv, men derimod at gøre livet lettere for medarbejderne. Det handler om at integrere teknologi med medarbejderne i centrum, og imødekomme forskellige generationer og behov på arbejdspladsen – både den hybride og fysiske.

På dagen du bl.a. høre forsker Line Arvedsen og også høre, hvordan Ricoh Danmark gennem en årrække har implementeret en digital og hybrid arbejdsplads. Michael Nielsen, direktør for AV-løsninger hos Ricoh, vil fortælle om deres digitale interne transformations rejse – herunder hvilke udfordringer det har skabt – og hvordan ny teknologi blev implementeret med fokus på hvordan mennesker rent faktisk arbejder.

PROGRAM

13.00 Velkomst ved DFM

13.05 Det hybride arbejdsliv – muligheder og omkostninger ved Lise Dahl Arvedsen

”Vi står overfor et paradigmeskifte i forhold til hvordan vi samarbejder, organiserer og leder i vores hverdag. Der er behov for justerede eller nye rammer (og teknologi), og så skal ledere og medarbejdere klædes på til at håndtere en hverdag, der er foranderlig, fragmenteret, uklar og ikke mindst teknologisk afhængig. I oplægget fra Lise DahlArvedsen, ph.d., forfatter, ledelsesrådgiver og ekspert i nye organisationsformer, kaster vi et blik på hvad den hybride arbejdsplads kan give os – og særligt også hvad den kan koste os. Spørgsmålet er hvad skal både medarbejdere og ledere have blik for, hvis vi skal sikre et godt samarbejde på tværs af tid og rum?”

13.50 Pause

14.05 Ricohs omstilling til den hybride arbejdsplads ved Michael Nielsen, direktør for AV-løsninger hos Ricoh

Michael fortæller om deres digitale interne transformations rejse – herunder hvilke udfordringer det har skabt – og hvordan ny teknologi blev implementeret med fokus på, hvordan mennesker rent faktisk arbejder.

14.20 Rundvisning af Ricohs lokaler

14.50 Intro til showroom og afrunding på dagens program

15.00 – 16.00 Showroom og netværk

PRAKTISK

Bemærk, der kun er parkering i blå zone (foran og bagved bygningen), og at man skal registrere sin nummerplade i receptionen ved ankomst.

MÅLGRUPPE

Alle FM’ere med interesse for den digitale, hybride arbejdsplads.

EFTER MØDET

Har du hørt andre erfaring med nye teknologier på arbejdspladsen

 

Fotograf: Rune Svenningsen

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.