Skip to main content

15. juni 2022, 14:00 - 16:00

Optimering af drift og vedligehold med digitalisering

Så bliver det endelig tid til et DFM møde fysisk i Vestdanmark. Kom med og bliv klogere på, hvordan man optimerer drift og vedligehold med digitalisering.

Info


Dato

15. juni 2022

Tid

14:00 - 16:00

Sted

Willemoesgade 13
8200 Aarhus

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Så bliver det endelig tid til et DFM møde fysisk i Vestdanmark. Kom med og bliv klogere på, hvordan man optimerer drift og vedligehold med digitalisering.

Du kan se frem til at høre Anne Møller Lagerberg med pointer fra DFMs digitaliseringsudvalgs artikel om implementering af FM-systemer.

Bestseller logistik er på en digital rejse. I oplægget vil Lasse Nissen fra Bestseller og Morten Damsgaard fra SWECO fortælle om hvordan brugen af ny teknologi, der ikke kun er mere kost effektiv – men samtidig højner kvalitets og detalje niveauet. Hertil er det hurtigt at implementere.

Martin Vonstrup Højgrav-Huus, som er ingeniør i bæredygtigt design. Martin har gennem sine blot 2 år i Arbejdernes Landsbank arbejdet på energioptimering på el og opnået en besparelse på ca. 12% gennem samarbejdet med Ento Laps.

Program

13.45 Registrering og ankomst

14.00 Velkomst ved DFM

14.05 Anne Møller Lagerberg om DFMs digitaliseringsudvalgets pointer til en vellykket implementering og bæredygtighed i FM-systemer

14.35 Morten Damsgaard fra SWECO præsenterer casen i samarbejde med Lasse Nissen fra Bestseller

15.05 Pause

15.25 Martin Vorstrup fra Arbejdernes Landsbank vil gerne præsentere deres brug af FM-systemer (herunder deres brug af Ento Labs til energioptimering)

16.00 Tak for i dag samt netværk og vand

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.