Skip to main content

4. juni 2024, 14:00 - 16:00

Kunstens betydning på arbejdspladsen

Dette møde er kun for medlemmer af netværket Workplace Evolutionaries

Info


Dato

4. juni 2024

Tid

14:00 - 16:00

Sted

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Teglholmsgade 1
2450 København SV

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Else Marie Thorgaard på 21999738 eller emt@dfm-net.dk.

Hvordan kunst kan transformere din arbejdsplads og understøtte en bæredygtig agenda?

Deltag i vores spændende Workplace evolutions-møde, hvor Tania Asbæk fra Collaborations fortæller om kunstens betydning og indflydelse på en bæredygtighedsagenda, herunder sociale, økonomiske og klimamæssige aspekter, med udgangspunkt i DGNB-certificering.

Direktør i Foreningen Kunst på Arbejde Tanya Lindkvist vil bidrage med et indsigtsfuldt indlæg om kunstens betydning for en arbejdsplads. Kunst kan fremme medarbejdernes sundhed ved at skabe en æstetisk og inspirerende arbejdsmiljø, reducere stress og øge trivsel. Derudover vil vi udforske, hvordan kunst kan stimulere kreativitet og innovation blandt medarbejderne. Endelig vil de diskutere, hvordan kunst kan styrke fællesskabet på arbejdspladsen ved at skabe fælles oplevelser og samtaleemner, der bringer folk sammen på tværs af afdelinger og hierarkier.

Mødet afholdes hos Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, hvor du kan høre om deres erfaringer med at integrere kunst i deres nye kontorer i 2023. De vil dele, hvordan dette målrettede arbejde har skabt glæde og inspiration for både medarbejdere og gæster.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed og bliv inspireret til, hvordan du kan komme i gang med at bruge kunsten som drivkraft for en bæredygtig og inspirerende arbejdsplads!

Program – med forbehold for ændringer:

14.00-14.10:  Velkomst ved Else Marie Thorgaard, DFM

14.10-14.40: Kunst og bæredygtighed; Social, økonomisk og klima, med udgangspunkt i DGNB-certificering, v. Tania Asbæk, indehaver af Collaborations

14.40-15.00:  Kunst på Arbejde Betydning for medarbejdernes sundhed, stress, kreativitet og fællesskab? v. Direktør for Kunst på Arbejde, direktør Tanya Lindkvist

15.00-15.10:  Pause

15.10-15.30:  Case fra STUK; I forbindelse med indflytningen i nye kontorer i 2023 har Styrelsen for undervisning og kvalitet arbejdet målrettet med at integrere kunst i de nye omgivelser – til glæde for husets medarbejdere og gæster.

15.30-16.00:  Rundvisning/fremvisning af kunst hos STUK

16.00:                Tak for i dag

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.