Skip to main content

12. november 2024, 14:00 - 16:00

Klimavenligt vedligehold – workshop 1

Projektet handler om de miljømæssige konsekvenser ved forskellige strategier for vedligehold, reparation, og udskiftning af klimaskærmen i eksisterende boligejendomme. I denne workshop skal vi bl.a. brainstorme på ideerne til forskningsdesignet.

Info


Dato

12. november 2024

Tid

14:00 - 16:00

Sted

Islands Brygge 26, 6. sal
2300 København S

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for alle

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Jan Johansson på 6169 8633 eller jjo@dfm-net.dk.

Projektet handler om de miljømæssige konsekvenser ved forskellige strategier for vedligehold, reparation, og udskiftning af klimaskærmen i eksisterende boligejendomme. Projektets resultater kan benyttes til udarbejdelse af klimavenlige vedligeholdelsesstrategier for boligejendomme, og vil være alment oplysende for praktikere. Projektet er et tværfagligt samarbejde mellem AU-forskere, AlmenNet, DFM og disses medlemmer. Projektet varer i 3 år og er støttet af Realdania, GI og Landsbyggefonden. Workshoppen skal give medlemmerne mulighed for at bidrage med deres blik på projektet

Program

Bliver offentliggjort senere

Målgruppe

Målgruppen for forskningen såvel som den løbende praksisnære formidling af resultater er primært beslutningstagere på strategisk niveau (tekniske chefer, driftschefer og tilsvarende), der udarbejder, indstiller og/eller beslutter driftsorganisationers klimastrategi og valg vedrørende vedligeholdelsesstand, og -interval. Dertil kommer, at almen praksis og studerende vil få et vidensløft fra projektresultaterne.

Efter mødet

Et indblik i de foreløbige tanker og ideer til projektsamarbejdet, der sætter fokus på hvordan forskningen skal bidrage med ny strategisk viden om de miljømæssige konsekvenser ved forskellige strategier for vedligehold, reparation, og udskiftning af klimaskærmen i eksisterende boligejendomme.

Læs mere om projektet her.

Tilmelding