Skip to main content

23. april 2024, 10:00 - 13:00

Introduktion til netværket Space Management

Argumenterne for at arbejde målrettet med Space Management er mange, og bliver stadig mere aktuelt i virksomheder og organisationer. Derfor inviterer DFM et introduktionsmøde for det kommende netværk for Space Management, hvor vi stiller skarpt på arealudnyttelse og hvordan vi med fokus på bæredygtighed kan optimere, måle og anvende vores bygninger og arealer bedre.

Info


Dato

23. april 2024

Tid

10:00 - 13:00

Sted

Islands Brygge 26
2300 København S

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Else Marie Thorgaard på 21999738 eller emt@dfm-net.dk.

Effektiv ressourceudnyttelse. Omkostningsbesparelser. Forbedret produktivitet. Sikkerhed. Innovation og samarbejde. Forbedrede kundeoplevelser. Og stort indvirkning på virksomhedens grønne profil.

Argumenterne for at arbejde målrettet med Space Management er mange, og bliver stadig mere aktuelt i virksomheder og organisationer. Derfor starter DFM et netværk op for Space Management, hvor vi stiller skarpt på arealudnyttelse og hvordan vi med fokus på bæredygtighed kan optimere, måle og anvende vores bygninger og arealer bedre end vi gør i dag. Der opstår hele tiden nye måder at arbejde på og flere virksomheder og organisationer søger deleøkonomi med andre..

Det stiller store krav til Space Manageren om anvendelse af data til at gøre bygningsmassen og indretningen fleksibel og delbar. Space Manageren har en vigtig rolle i ESG-arbejdet, da bygningsmassen er en af de største CO2-syndere med potentielt meget spildplads og deraf stort energispild – og samtidig kan Space Manageren understøtte produktivitet og trivsel i organisationen.

Kom med til dette første introduktionsmøde og vær med til at definere netværket fra start. Alle idéer og vinkler er velkomne! Mødet er gratis og åbent for alle interesserede. Efterfølgende deltagelse i netværket har deltagerbetaling.

Vi glæder os til at se dig.

Mødet afholdes hos DFM på Islands Brygge 26, 2300 København S.

Ved mødets afslutning serveres en sandwich.

Læs mere om netværket Space Management her

 

Program – med forbehold for ændringer:

10.00 – Velkomst, præsentation af deltagere og netværket Space Management

10.30 – Begrebet Space management og hvad trender indenfor Space Management

10.45 – Pause og Netværk

11.00 – Hvilke trends forventes i fremtiden at Space Manageren skal fokusere på?

11.15 – Space planning i BEC efter ny organisering

11.45 – Pause og Netværk

12.00 – Deltagernes ansvar og problemstillinger indenfor Space Management (inkl. oplæg til områder vi kan belyse for kommende møder)

12.30 – Aktuelle virksomheder og inspirationscases at besøge i netværket for 2024

En sandwich at gå hjem på….

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.