Skip to main content

16. maj 2024, 10:00 - 13:00

Introduktion til netværket Bæredygtighed og ESG

Bæredygtighed og ESG går i disse år fra at være indsatser defineret af den enkelte virksomhed til at blive sat på formel med krav og lovgivning fra EU.

Info


Dato

16. maj 2024

Tid

10:00 - 13:00

Sted

Islands Brygge 26, st
2300 København S

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Else Marie Thorgaard på 21999738 eller emt@dfm-net.dk.

Bæredygtighed og ESG går i disse år fra at være indsatser defineret af den enkelte virksomhed til at blive sat på formel med krav og lovgivning fra EU. Samtidig har virksomheder og offentlige institutioner relativt frie rammer til at udvælge de indsatser og projekter, der giver bedst mening ift. virksomhedens strategi, potentialer og muligheder.

Videndeling og erfaringsudvekling omkring konkrete tiltag er derfor højaktuelt og kan være med til at bringe din virksomheds bæredygtighedsindsats til næste niveau. Derfor starter DFM i foråret 2024 et netværk op med navnet “Bæredygtighed og ESG”. Og du er inviteret gratis med til dette første møde!

Formålet med netværket er at erfaringsudveksle på både bæredygtighedsindsatser, dataopsamling og nøgletal. Deltagerne vil gennem videndeling og sparring udveksle praktiske erfaringer om de udfordringer og muligheder, der opstår, når bæredygtighed og ESG får tårnhøj prioriteret.

Læs mere om netværket her: Bæredygtighed og ESG

Introduktionsmødet og de efterfølgende netværksmøder faciliteres af en ekstern facilitator, der står for sammensætning af program, opsamling og bidrage med interessante perspektiver – fra egen erfaring, deltagernes input eller eksterne gæster. Facilitator er Michelle Kihl, Sustainability Manager hos DTU Science Park, der har mere end 12 års erfaring med bæredygtighedsstrategier og uddannelser indenfor ESG rapportering og Sustainability.

Vi glæder os til at se dig til dette første introduktionsmøde, der er gratis og åbent for alle interesserede.

Program – med forbehold for ændringer

Kl. 10.00 – Velkomst og præsentation af deltagere og arbejdet med bæredygtighed, v. netværksfacilitator Michelle Kihl og netværkschef i DFM, Else Marie Thorgaard

Kl. 10. 45 – Hvad er bæredygtig FM, v. Direktør for DFM, Helle Lohmann Rasmussen

Kl. 11.00 – Introduktion til ESG, DFMs bæredygtighedsudvalg og casesamling, v. Projektleder i DFM, Rikke Soede

Kl. 11.30 – Pause

Kl. 11.45 – Hvad skal netværket kunne?, v. netværksfacilitator Michelle Kihl

Kl. 12.30 – Sandwich, netværk og tak for i dag

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.