Skip to main content

17. januar 2024, 10:00 - 11:00

Introduktion til ESG i FM-branchen

ESG er efterhånden det helt store fokus inden for bæredygtighed, men ved I, hvordan I kan arbejde med ESG inden for FM? I dette webinar får I en introduktion til ESG.

Info


Dato

17. januar 2024

Tid

10:00 - 11:00

Sted

Virtuelt
Online

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Rikke Soede på 30298450 eller rso@dfm-net.dk.

Optagelse af webinaret

Hvad betyder governance egentlig? Og hvilke sociale og miljømæssige tiltag kan man arbejde med i FM-branchen? ESG (Environmental, Social og Governance) er efterhånden det helt store fokus inden for bæredygtighed, og både kunder, EU, leverandører og samarbejdspartnere kommer til at efterspørge jeres indsats på områderne, men ved I, hvordan I kan arbejde med ESG inden for FM?

I dette webinar får I en introduktion til ESG, hvad environmental, social og governance indebærer og eksempler på konkrete ESG-tiltag inden for FM.

Derudover møder I en medlemsvirksomhed, som er godt i gang med at arbejde med ESG på FM-området. Her kan I høre deres bedste råd til at komme godt fra start, hvilke udfordringer de havde, og hvad next step er.

Program:

10:00-10:05 Velkomst og dagens program

10:05-10:20 Introduktion til ESG
Hvad er grundbegreberne inden for bæredygtighed, og hvordan hænger det sammen med ESG? v/ Rikke Soede, DFM

10:20-10:35 FM og ESG
Vi ser nærmere på, hvordan FM og ESG hænger sammen og kommer med konkrete eksempler på, hvad I kan gøre inden for environmental, social og governance, samt hvordan I kan tage de første skridt i jeres arbejde med ESG v/ Anne Lagerberg, LAGERBERG Rådgivning ApS

10:35-10:50 Sådan kom vi i gang med at arbejde med ESG
Mød Ørsted, som arbejder med ESG i deres daglige arbejde med FM. Lotte Sandal, Head of Workplace Sustainability hos Ørsted, fortæller om, hvordan de startede med deres ESG-arbejde, og hvilke udfordringer de mødte på vejen, samt hvad next step er v/ Lotte Sandal, Ørsted

10:50-11:00 Spørgsmål og afrunding

Målgruppe:
Ledere og mellemledere af FM-organisationer i private og offentlige virksomheder (fx Facility Manager/-leder/-chef, driftsleder, teknisk chef/direktør, ejendomsfunktionær) samt projektledere med og uden ledelsesansvar fx arkitekter, bygningskonstruktører eller maskinmestre.

Efter mødet:

  • Du har en overordnet forståelse for ESG og de tre felter environmental, social og governance, samt har en forståelse for, hvilken betydning ESG har i samfundet.
  • Du har kendskab til ESG-tiltag, du kan arbejde med inden for FM i din virksomhed.
  • Et simpelt værktøj, der kan hjælpe dig i din opstart med ESG-arbejdet

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.