Skip to main content

21. april 2022, 09:00 - 15:00

Forløb om fremtidens hybride arbejdsplads

Deltag i nyt forløb omkring fremtidens hybride arbejdsplads og bliv klogere på udviklingstendenser og fremtidsscenarier for arbejdspladsen.

Info


Dato

21. april 2022

Tid

09:00 - 15:00

Sted

Tilkommer
(Københavnsområdet)

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

22.000 DKK ekskl. moms

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Deltag i nyt forløb omkring fremtidens hybride arbejdsplads med DFM og IFF.

Er du og din organisation i tvivl om, hvordan jeres arbejdsplads skal se ud i fremtiden? Så er I ikke alene! Hundredevis af virksomheder i Danmark spørger sig selv – post corona – hvordan de fremtidssikrer arbejdspladsen for netop deres medarbejdere. Hvordan skal arbejdspladsen tænkes, designes og faciliteres i en stadig mere digital virkelighed? Hvordan imødekommer man både medarbejdere og virksomhedens behov, samtidig med at produktivitet, effektivitet og trivsel kontinuerligt fastholdes og øges?

Det kan være svært at komme i gang med overvejelserne, eller enddog stille de rigtige spørgsmål til fremtidens arbejdsplads, i en travl hverdag. Også selvom man godt ved, at det er en afgørende dagsorden i organisationen. Derfor har DFM og Institut for Fremtidsforskning udviklet et komprimeret forløb, der giver jer mulighed for at komme godt i gang med overvejelserne.

Forløbet giver de deltagende organisationer indsigt i udviklingstendenser og fremtidsscenarier for arbejdspladsen og mulighed for at diskutere hvilke konsekvenser, det har for organisationen. Deltagerne inddrager deres egne, konkrete udfordringer og planlagte initiativer i diskussioner internt blandt organisationens deltagere, med deltagere fra de andre virksomheder og i en individuel afklaring med fremtidsforsker Claus Sneppen.

Selve forløbet

21. april kl. 13.00-16.00 – Fremtiden, udviklingstendenser, strømninger og ”game changers” for arbejdspladsen

20. maj kl. 09.00-12.00 – Scenarier og konsekvenser for arbejdspladsen

10. juni kl 09.00-12.00 – Anbefalinger og prioriteringer for hvorledes deltagerne konkret løser udfordringerne for arbejdspladsen

14. juni kl. 13.00-16.00 – Opsamling og sammenfatning – genbesøg og konklusioner

Forløbet indeholder 4 moduler af en halv dags varighed, som afholdes på skift hos de deltagende organisationer. Dertil kommer et individuelt møde med Claus Sneppen, der afholdes efter nærmere aftale med den enkelte organisation.

Forløbet faciliteres af fremtidsforsker og Associeret Partner på Instituttet For Fremtidsforskning, Claus Sneppen, og tager afsæt i rapporten ”Fremtidens kontorarbejde i en digital virkelighed” (publiceret september 2021), der blandt andet indeholder ledelses- og FM-anbefalinger om fremtidens hybride arbejdsplads.

Læs mere om forløbet og dit udbytte her.

Målgruppe:

Organisationer, der gerne vil blive klogere på fremtidens arbejdsplads, kan deltage! Deltagelse kræver, ikke at I allerede er i gang med arbejdet.

Efter forløbet har du:

  • Indsigt i fremtidsscenarier.
  • Indsigt i konsekvenser for egen organisation.
  • Indsigt i initiativer i andre organisationer.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.