Skip to main content

21. juni 2022, 14:00 - 17:00

FM markedet i Danmark – Tema 2: Markedsindsigt FM Serviceleverandører

STRANDGADE har i 2021/22 gennemført en større kortlægning af FM-markedet i Danmark. Kortlægningen omfatter både serviceleverandører, IT-leverandører og kunde/ordregivere. På dette andet møde er temaet serviceleverandørerne i FM-branchen.

Info


Dato

21. juni 2022

Tid

14:00 - 17:00

Sted

Borupvang 3
2750 Ballerup

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for alle

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Præsentation af Konsulentgruppen Strandgade 

Dette arrangement er for åbent for ALLE.

Konsulentgruppen Strandgade har i 2021/22 gennemført en større kortlægning af FM-markedet i Danmark. Kortlægningen omfatter både serviceleverandører, IT-leverandører og kunde/ordregivere, og berører blandet andet:

 • Leverandørmarkedet i Danmark: overblik over de væsentligste aktører, markedsstrategier, kompetencer og ydelseskatalog, konkurrencemæssig position samt fremtidsforventninger.
 • Kundebehov: en gennemgang af udvalgte virksomheders FM set-up, herunder deres forventninger og ønsker til fremtidens FM-leverandør og samarbejdet med denne.
 • IT-løsninger: overblik over teknologiske løsninger, der kan understøtte kritiske FM-workflows, herunder en gennemgang af funktionalitet, teknik, leverandørforhold, forhold vedrørende implementering samt priser.
 • Løsninger til centrale FM-udfordringer: udvalgte case stories, der beskriver konkrete løsninger, der er etableret i et samarbejde mellem en kunde og leverandør indenfor bl.a. digitalisering/IoT, bæredygtighed, workplace management, FM IT-ejerskab og sourcingstrategier.

På en temarække over 3 dage præsenteres og diskuteres resultaterne i et panel med deltagere fra markedsledende leverandører samt virksomheder fra den private og offentlige sektor – alle med stor erfaring og indsigt i FM.

Panelet består af:

 • Thomas Kirk Vilsbøll, CCO ISS Danmark
 • Henrik Møller Sales Director, CBRE
 • Thomas Nissen, Director Facility & Real Estate, Tetrapak
 • Helene Sierant, Konsulentgruppen Strandgade
 • Christian Behrens, Konsulentgruppen Strandgade

MARKEDSINDSIGT – FM SERVICELEVERANDØR MARKEDET

På baggrund af spørgeskema undersøgelser og interviews har Konsulentgruppen Strandgade indsamlet data om de dominerende serviceleverandører på FM markedet i Danmark.

Oplysningerne omfatter nøgletal om virksomhederne som f.eks. omsætning, antal medarbejdere og geografisk markedsdækning indenfor og udenfor Danmark.

Endvidere er der udarbejdet virksomhedsprofiler, der giver et sammenfattende billede af virksomhedernes strategi og konkurrencemæssige position. Endeligt foreligger et tværgående ydelseskatalog, der viser FM leverandørernes kompetencer indenfor de forskellige FM serviceområder samt oplysninger om hvorvidt leverandøren fortrinsvis leverer ydelserne med brug af egne interne medarbejdere eller ved hjælpe af underleverandører og strategiske partnerskaber.

Tag med til arrangementet og bliv klogere på FM serviceleverandør markedet i Danmark.

Program

14:00 Velkommen & Baggrund for undersøgelsen

14:30 PANEL: Gennemgang af FM leverandørmarkedet – Konkurrencesituationen, IFM vs. Bundled Services & IT

15:15 Pause

15:45 PANEL: Self Delivery vs Subcontracting Strategiske indsatsområder, Det gode Kunde/Leverandør samarbejde

 

Efter mødet

 • Har du en opdateret indsigt i FM-markedet i Danmark
 • Har du hørt og deltaget i spændende paneldebat
 • Har du fået gratis adgang til rapporten: FM-markedet i Danmark 2022.

Målgruppe

Beslutningstagere og ansvarlige indenfor FM og Real Estate både fra kunde/ordregiver og fra leverandørsiden.

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.