Skip to main content

21. juni 2023, 10:00 - 11:30

Betydning af EU’s ESG regulering for FM

Hvad omhandler EU’s ESG regulering, og hvilken betydning får den for FM? Det får du et overblik over på dette webinar, samt hvorfor det er en fordel at forberede sin virksomhed på taksonomien allerede nu.

Info


Dato

21. juni 2023

Tid

10:00 - 11:30

Sted

Virtuelt
Online

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen Nielsen dfm@dfm-net.dk.

Link til webinaret

Hvad omhandler EU’s ESG regulering, og hvordan får den indflydelse på FM’s opgaver? Det får du et overblik over på dette webinar, samt hvorfor det er en fordel at forberede sin virksomhed på taksonomien allerede nu.

EU’s ESG regulering er et sæt fælles regler for, hvad der kan betegnes som værende miljømæssigt bæredygtigt på tværs af EU, og har derfor også indflydelse på virksomheders arbejde med ESG.

På webinaret får du også en introduktion til, hvordan du som ansvarlig for FM kan arbejde med EU’s taksonomi, og hvordan du kommer godt fra start med arbejdet og kan bidrage til en målrettet styring og forbedring af virksomhedens ESG-performance.

Program

10.00 Hvad er EU’s ESG regulering, og hvorfor er det en fordel at forberede sin virksomhed på den allerede nu? v/ Alexander Mollan Bohn Christiansen, Dansk Standard

10.30 EU-taksonomiens indvirkning på FM-branchen

– Hvordan bidrager du som FM-ansvarlig til målrettet styring og forbedring af ESG-performance? v/Emil Lund og Christian Behrens, Konsulentgruppen Strandgade

10.45 Hvor langt er FM-markedet kommet med implementeringen, og hvilke tendenser er der? v/Emil Lund og Christian Behrens, Konsulentgruppen Strandgade

Hvor finder jeg mere information?

11.10 Hvordan arbejder vi med bæredygtighed i FM-standardiseringsarbejdet? v/Susanne Balslev Nielsen, NIRAS

11.20 Spørgsmål til panelet

Målgruppe

Ledere og mellemledere af FM-organisationer i private og offentlige virksomheder (fx Facility Manager/-leder/-chef, driftsleder, teknisk chef/direktør, ejendomsfunktionær) samt projektledere med og uden ledelsesansvar fx arkitekter, bygningskonstruktører eller maskinmestre.

Efter mødet

  • Har du viden om, hvad EU’s ESG regulering er, og hvorfor du skal begynde at arbejde med den allerede nu.
  • Har du overblik over, hvad EU’s ESG regulering betyder for FM-ansvarlige/FM-branchen, og hvordan du bidrage.
  • Har du værktøjer til, hvordan du kommer i gang.

TILMELD DIG HER (NYT VINDUE ÅBNER)

Tilmelding

Online tilmelding er ikke muligt til dette arrangement.