Skip to main content

26. september 2023, 08:30 - 09:30

Erfaringer med DGNB-certificeringen ”Bygninger i drift”

Overvejer din organisation at certificere eksisterende bygninger ved hjælp af DGNB-certificeringen ”Bygninger i drift” og vil du høre, om de erfaringer andre allerede har gjort med ordningen? Så tilmeld dig her!

Info


Dato

26. september 2023

Tid

08:30 - 09:30

Sted


Online

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt .

Overvejer din organisation at certificere eksisterende bygninger ved hjælp af DGNB-certificeringen ”Bygninger i drift” og vil du høre, om de erfaringer andre allerede har gjort med ordningen?

Så lyt med på dette webinar, hvor FN17-udvalget har inviteret oplægsholdere fra to organisationer, der gerne vil dele deres værdifulde erfaringer med at certificere ”Bygninger i drift”.

Lisbet Michaelsen, medlem af DFM FN-17udvalg, vil sætte rammen, mens DTU Campus Service og DEAS bidrager med konkrete erfaringer.

Program:

8:30-8.40 Velkommen og kort intro v. Lisbet Michaelsen, FN-udvalget, DFM

8:40-9.00 Erfaringer med DGNB for bygninger i drift i DTU Campus Service, Louise Vendelbo Mogensen, udviklingskonsulent, DTU Campus Service

DTU har kørt pilot-forløb med certificeringsordningen, og vil fortælle om erfaringer herfra. Hun vil dele hvilke udfordringer de stødte på undervejs, de mest værdiskabende elementer, samt give sine bedste råd, til organisationer, der overvejer selv at gå i gang.

9.25-9.45 Erfaringer med DGNB for bygninger i drift i DEAS, Frederik Grundersen.

DEAS har haft fuldt tryk på implementering af certificeringsordningen og har opbygget erfaringer fra over 50 bygninger i drift. Hun vil fortælle, hvorfor DEAS har satset så massivt på at certificere eksisterende bygninger, samt løfte sløret for, hvordan DEAS er lykkedes med at komme så hurtigt i gang.

9.50 Afrunding og spørgsmål v. Lisbet Michaelsen, FN17-udvalget, DFM

Det bliver selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Obs: Webinaret fokuserer på FM-organisationers implementering, værdiskabelse og erfaringer med certificeringsordningen ”Bygninger i drift”, der udbydes af Rådet for Bæredygtigt Byggeri. Der indgår ikke gennemgang af selve ordningen i programmet. Se evt. Rådet for Bæredygtigt Byggeri: https://rfbb.dk/kursustype/bygninger-i-drift

Tilmelding