Skip to main content

22. april 2024, 11:30 - 16:00

DFM miniuddannelse – modul 3

FM-organisationen med overskud:
Der er travlt og det er svært at finde tid og ressourcer til at ændre arbejdsmåder, processer, samarbejde m.m. På dette modul får du præsenteret tilgange og metoder til at ændre praksis og du får mulighed for i gruppearbejdet at drøfte, hvordan en sådan indsats kan påbegyndes eller måske allerede er påbegyndt.

Info


Dato

22. april 2024

Tid

11:30 - 16:00

Sted

Islands Brygge 26
2300 København

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

9500 DKK eller 3500 DKK pr. modul

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen Nielsen kwn@dfm-net.dk.

FM-organisationen med overskud – opgør med vaner og holdninger

FM-branchen er spækket med dygtige fagfolk på en række forskellige felter, men i en toptunet FM-organisation er det vigtigt, at man har forståelse for hinandens opgave og bevæggrunde i et vist omfang. Det er særligt vigtigt, at man har et fælles sprog og forståelse af FM-terminologien – også den, som ligger uden for ens eget faglige felt.

DFM har i samarbejde med Poul Henrik Due opstillet 4 halve uddannelsesdage, hvor der i en kombination af teori og workshops gives indsigt og inspiration til nye tanker, en brede forståelse af FM og fremme samarbejdet og kommunikationen i din FM-organisation. Kender du fx FM-teorien om de fem fingre? Det teoretiske afsæt tages i FM-håndbogen, som uddeles til alle deltagere.

Uddannelsen er som sagt delt over 4 eftermiddage med følgende overskrifter:

  • Hvad er FM og hvordan ser organisationen ud i din og andres virksomhed? (27. februar 2024)
  • Bæredygtighed er ikke blot et ord, men et konkret indsatsområde – også indenfor FM i din virksomhed (21. marts 2024)
  • FM-organisationen med overskud – opgør med vaner og holdninger (22. april 2024)
  • FM som en integreret del af virksomheden (6. maj 2024)

Du kan deltage på alle 4 moduler eller tilmelde dig et eller flere uden at skulle deltage i dem alle.

Det første modul er tænkt som et generelt og bredfunderet teori, mens de næste tre moduler er mere specifikke på emner – bæredygtighed, FM-hverdagen, bl.a. med balance mellem planlægning og det akutte, og endelig hvordan FM bliver en samlet del af virksomhedens strategi for fremtiden.

Du kan deltage på alle 4 moduler eller tilmelde dig et eller flere uden at skulle deltage i dem alle. Første modul er dog obligatorisk, da dette modul giver en fælles indblik i FM, der er en forudsætning for at få mest muligt ud af de øvrige moduler.

Målgruppe:

Ledere og medarbejdere som stræber efter yderligere at professionalisere FM-organisationen eller mulighed for styrke fundamentet for udvikling af en sådan. I er velkomne til at deltage flere fra samme virksomhed, men alle uanset rolle i FM-organisationen vil styrke sin teoretiske viden og forståelse af samspillet i FM-organisationer på tværs.

Efter uddannelsen har du: 

  • Et overblik over de mange elementer i FM og en indsigt i hvordan deres samspil kan styrke jeres daglige stræben efter at gøre det endnu bedre end i dag
  • En styrket forståelse for og tilgange til hvordan FM kan medvirke proaktivt til virksomhedens indsats indenfor bæredygtighed og de 17 verdensmål
  • Inspiration og konkrete, personlige værktøjer til at udvikle FM-organisationen fra en belastende omkostning til værdsat servicefunktion – hvordan hamsterhjulet kan bremses bare en lille smule op. Konkrete tilgange til styrkelse af FM-organisationen
  • En styrket forståelse for vigtigheden af at FM-indsatsen afspejler kernevirksomhedens behov, konkrete tilgange til at afdække disse behov samt eksempler på hvad FM-organisationen kan opnå med den rette kultur

Priser:

Alle 4 kursusdage for 9500 kr. ekskl. moms

Eller et modul for 3500 kr. ekskl. moms

Modul 3: FM-organisationen med overskud – opgør med vaner og holdninger

Hamsterhjulet drejer hurtigt i mange organisationer i dag. FM-organisationer ikke mindst, hvor I har langt de fleste ledere og medarbejdere i virksomheden som interessenter ift. jeres daglige arbejde. Det betyder ikke sjældent, at det er meget svært at finde tid og ressourcer til at ændre arbejdsmåder, processer, samarbejde m.m. – også selvom der måtte være enighed i FM-organisationen om det uholdbare i situationen. På dette modul får du præsenteret tilgange og metoder til at ændre praksis og du får mulighed for i gruppearbejdet at drøfte, hvordan en sådan indsats kan påbegyndes eller måske allerede er påbegyndt i din virksomhed. Og hvordan det kan medvirke til at højde din og dine kollegers arbejdsglæde og -tilfredshed.

TILMELDING HER (NYT VINDUE ÅBNER)

Tilmelding

Online tilmelding er ikke muligt til dette arrangement.