Skip to main content

27. februar 2024, 11:30 - 16:00

DFM miniuddannelse – modul 1

Det første modul er obligatorisk og tænkt som et generelt og bredfunderet teori, mens de næste tre moduler er mere specifikke på emner – bæredygtighed, FM-hverdagen, bl.a. med balance mellem planlægning og det akutte, og endelig hvordan FM bliver en samlet del af virksomhedens strategi for fremtiden.

Info


Dato

27. februar 2024

Tid

11:30 - 16:00

Sted

Islands Brygge 26
2300 København

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

9500 DKK eller 3.500 DKK ekskl. moms

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Vi gentager succesen:  DFM miniuddannelse!

FM-branchen er spækket med dygtige fagfolk på en række forskellige felter, men i en toptunet FM-organisation er det vigtigt, at man har forståelse for hinandens opgave og bevæggrunde i et vist omfang. Det er særligt vigtigt, at man har et fælles sprog og forståelse af FM-terminologien – også den, som ligger uden for ens eget faglige felt.

DFM har i samarbejde med Poul Henrik Due opstillet 4 halve uddannelsesdage, hvor der i en kombination af teori og workshops gives indsigt og inspiration til nye tanker, en brede forståelse af FM og fremme samarbejdet og kommunikationen i din FM-organisation. Kender du fx FM-teorien om de fem fingre? Det teoretiske afsæt tages i FM-håndbogen, som uddeles til alle deltagere.

Uddannelsen er  delt over 4 eftermiddage med følgende overskrifter:

  • Hvad er FM og hvordan ser organisationen ud i din og andres virksomhed? OBLIGATORISK MODUL
  • Bæredygtighed er ikke blot et ord, men et konkret indsatsområde – også indenfor FM i din virksomhed (21. marts 2024
  • FM-organisationen med overskud – opgør med vaner og holdninger (22. april 2024)
  • FM som en integreret del af virksomheden (6. maj 2024)

Det første modul er tænkt som et generelt og bredfunderet teori, mens de næste tre moduler er mere specifikke på emner – bæredygtighed, FM-hverdagen, bl.a. med balance mellem planlægning og det akutte, og endelig hvordan FM bliver en samlet del af virksomhedens strategi for fremtiden.

Du kan deltage på alle 4 moduler eller tilmelde dig et eller flere uden at skulle deltage i dem alle. Første modul er dog obligatorisk, da dette modul giver en fælles indblik i FM, der er en forudsætning for at få mest muligt ud af de øvrige moduler.

 

Program 1. modul

Kl. 11.30: Ankomst og let bespisning

Kl. 12.00: Præsentation af deltagerne og uddannelsesforløbet

Kl. 12.15: Intro til FM – de 5 fingre og deres sammenhæng v/Poul Henrik Due

Kl. 13.00: FM som værdiskaber v/Per Anker Jensen

Kl. 13.45: Pause

Kl. 14.00: Gruppearbejde om FM i de repræsenterede virksomheder og hvordan gode resultater opnås i en kompleks hverdag

  1. 15.00: Pause –

Kl.  15.15: Opsamling af resultaterne af gruppearbejdet

Kl. 16.00: Tak for i dag

Målgruppe:

Ledere og medarbejdere som stræber efter yderligere at professionalisere FM-organisationen eller mulighed for styrke fundamentet for udvikling af en sådan. I er velkomne til at deltage flere fra samme virksomhed, men alle uanset rolle i FM-organisationen vil styrke sin teoretiske viden og forståelse af samspillet i FM-organisationer på tværs.

Efter uddannelsen har du:

  • Et overblik over de mange elementer i FM og en indsigt i hvordan deres samspil kan styrke jeres daglige stræben efter at gøre det endnu bedre end i dag
  • En styrket forståelse for og tilgange til hvordan FM kan medvirke proaktivt til virksomhedens indsats indenfor bæredygtighed og de 17 verdensmål
  • Inspiration og konkrete, personlige værktøjer til at udvikle FM-organisationen fra en belastende omkostning til værdsat servicefunktion – hvordan hamsterhjulet kan bremses bare en lille smule op. Konkrete tilgange til styrkelse af FM-organisationen
  • En styrket forståelse for vigtigheden af at FM-indsatsen afspejler kernevirksomhedens behov, konkrete tilgange til at afdække disse behov samt eksempler på hvad FM-organisationen kan opnå med den rette kultur

Priser:

Alle 4 kursusdage for 9500 kr. ekskl. moms

Eller et modul for 3500 kr. ekskl. moms

Modul 1: Hvad er FM og hvordan ser organisationen ud i din og andres virksomhed?

På modulet får du en gennemgang af de mange fagområder indenfor FM og hvordan FM kan skabe værdi for din virksomhed. I gruppearbejdet får du mulighed for at drøfte med deltagere fra andre virksomheder, hvilke ansvarsområder I hver især har inkluderet i jeres respektive FM-funktioner samt udveksle eksempler på, hvordan man kan lykkes med forbedring af indsatsen indenfor forskellige områder. I kommer givetvis også ind på de forskellige måder I har organiseret indsatsen på, hvad der fungerer godt og hvad der måske fungerer knapt så godt. Til gensidig inspiration for dit videre arbejde i din egen FM-organisation.

TILMELD DIG HER – NYT VINDUE ÅBNER

Tilmelding

Online tilmelding er ikke muligt til dette arrangement.