Skip to main content

31. august 2023, 14:00 - 15:30

Danish Security Fair om Risici og brandregulering i FM

Opgaverne i Facility Management er mange, men sikkerhed, risikovurderinger og brandforhold er en af væsentlige. Derfor besøger DFM naturligvis Danish Security Fair og holder et møde for alle på messe og dem af DFM’s medlemmer, som har lyst til at kigge forbi.

Info


Dato

31. august 2023

Tid

14:00 - 15:30

Sted

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for alle

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Præsentation Esbern Stig Møller 

Præsentation Ivan Langmach Jacobsen 

Risici og brandregulering i Facility Management

Opgaverne i Facility Management er mange, men sikkerhed, risikovurderinger og brandforhold er en af væsentlige. Derfor besøger DFM naturligvis Danish Security Fair og holder et møde for alle på messe og dem af DFM’s medlemmer, som har lyst til at kigge forbi.

Alting har en sammenhæng, når man taler om risikovurderinger, og derfor påvirker de forskellige forhold også hinanden i det samlede billede, også brandricisi.

På mødet kan du høre Esbern Stig Møller fra Globe Team fortælle om forebyggelsen og bekæmpelsen af selve branden/brandfaren. Genopretningen efter en brand er ofte pålagt Facility Management – men forpligtigelsen for at forholde sig til risici afledt af brand i forskellige former er alles ansvar og giver stof til FM ift. at tilpasse de brandhæmmende, bekæmpende foranstaltninger samt niveauet for kritikaliteten.

Jo mere digitale vi bliver, jo mere afhængige er vi af den del af infrastrukturen i virksomheden. Den er OGSÅ fysisk og kan påvirkes af brand. Så selv om du sidder og arbejder hjemmefra kan en brand i serverrummet på kontoret påvirke dig.

Uanset hvilken type risici, en virksomhed skal forholde sig til, skal FM indtænkes for at få et retvisende helhedsperspektiv. Rigtig ofte er problemet (risici i effekt) opstået i det fysiske miljø eller skal afhjælpes ved at tilpasse/ændre på det fysiske miljø, og derved er det relevant at FM er inkluderet.

Beredskabsplaner/Business Continuity – Fortsat drift-planer skal derfor altid afstemmes på tværs og trænes på tværs, uanset om det er brand, strømsvigt, hackerangreb eller pandemi.

De seneste par år er der stillet større og større krav til brandforholdene på de danske arbejdspladser. Ved du præcis, hvilke forhold, som gør sig gældende? Ellers er der god grund til at lytte til Ivan Langemach fra Langmach fra Langmach Ribe fortælle om give et indblik i dagens brandlovgivning herunder skærpet lovgivningen, krav om brug af certificeret brandrådgiver og hvad det indebærer. Ikke mindst brugen og reglerne omkring DKV (Drift-, Kontrol- og vedligeholdelsesplaner), som i den grad har optaget medlemmerne i DFM.

PROGRAM

14.00 velkomst ved DFM

14.05 Intro til DFM

14.15 Esbern Stig Møller fra GlobeTeam – Risicihåndtering i FM

14.40 Spørgsmål

14.50 Ivan Langemach fra Langmach fra Langmach Ribe – en del af North om de seneste brandkrav og reglerne for DKV.

15.15 DFM’s brandnetværk ved Ivan Langemach

15.20 Spørgsmål

15.30 Tak for i dag

MÅLGRUPPE

FM’ere på alle niveauer med ansvar eller intresse for risikostyring og brandsikkerhed.

Tilmelding til messen må meget gerne ske på forhånd via linket her. I behøver ikke tilmelde jer selve mødet.

Læs mere om Danish Security Fair her.

Tilmelding

Online tilmelding er ikke muligt til dette arrangement.