Om os

Annoncører

Bliv annoncør

Nå ud til den helt rigtige målgruppe – DFM er den eneste forening, der samler driftsherrer, rådgivere og leverandører. Vi fungerer som bindeled imellem vores medlemmer og formidler faglig viden om FM.

Bliv annoncør i dag!

Som annoncør i DFM vil du gøre dig bemærket i branchen og få direkte kontakt med FM’ere i de danske virksomheder. Du har mulighed for at vælge forskellige annoncepakker ud fra hvad der skaber mest værdi for dit budskab.

FM Update

Med en annonce i FM Update kan du nå ud til medlemmer af DFM og andre professionelle i branchen. Det der gør magasinet specielt – udover at være det eneste danske magasin, som henvender sig til professionelle FM’ere – er at det har en lang levetid.

Ofte gemmer vores medlemmer magasinet længe, da artiklerne er kilde til inspiration og er relevante selv flere år efter de er skrevet. Derfor vil din annonce også leve længe. Med en annonce i DFM’s medlemsmagasin FM Update, målretter du din annoncering til FM ansvarlige.

FM Update udkommer tre gange årligt og der sendes et eksemplar til hvert medlem af foreningen. Som annoncør får du mulighed for at få en artikel med i bladet, hvor du 100% disponerer over indhold og vinkel i artiklen.

Nyhedsbrev

Vi sender vores nyhedsbrev ud til knap 1.100 enkeltpersoner hver uge. Med en bannerannonce i vores nyhedsbrev når du ud til en lang række forskellige personer med det til fælles, at de arbejder med FM. Derudover tilbydes du et indlæg i vores nyhedsbrev på 260 ord som du frit disponerer over indholdet i.

Hjemmeside

På vores hjemmeside er der dagligt meget aktivitet, idet vores hjemmeside er vores primære kommunikationskanal for arrangementer, nyheder og faglige artikler og meget mere. Som annoncør kan du få et banner på vores hjemmeside samt en artikel til vores artikeldatabase, som du frit disponerer over indholdet af.

Vælg den annoncepakke der passer til dig

Vi har sammensat nogle interessante annoncepakker, som vi håber du finder interessante. På den måde kan du nemt kombinere annoncering i FM Update med et banner på vores hjemmeside og i nyhedsbrevet plus relevante indlæg, hvor vores medlemmer kan bliver klogere på din forretning og/eller produkt.

Pakkerne forhandles som udgangspunkt for 1 år af gangen.

Pakke 1: Guld

Indeholder pr. år:

  • 1/1 side i FM Update i tre udgivelser
  • 1 sponsoreret artikel (helside), altså en valgfri artikel fra jer
  • 12 bannere i nyhedsmail
  • 1 fast banner på www.dfm-net.dk
  • 1 indlæg i et valgfrit nyhedsbrev (max 260 ord)
  • 1 artikel i toppen af nyheder på www.dfm-net.dk

Pakkepris: 19.500,- + moms

Pakke 2: Sølv

Indeholder pr. år:

  • 1/1 side i FM Update i alle tre udgivelser
  • 12 bannere i nyhedsmail
  • 1 fast banner på www.dfm-net.dk

Pakkepris: 12.500,- + moms

Hvordan bliver jeg annoncør?
Du kan altid kontakte sekretariatet på telefon: 5195 4433 eller via mail:
dfm@dfm-net.dk for at booke et møde, hvor vi kan drøfte annoncering i DFM.

Formater på bannere og annoncer i FM Update
Se mere her