OM OS

Annoncører

Annoncører

Gør dig bemærket – DFM er den eneste forening, der samler driftsherrer, rådgivere og leverandører. Vi fungerer som bindeled imellem vores medlemmer og formidler faglig viden om FM – fra FM’ere til FM’ere.

Som annoncør i foreningen vil du gøre dig bemærket i branchen og få direkte kontakt med FM-erne i de danske virksomheder.

Vi tilbyder forskellige muligheder for at annoncerer i vores forening.

FM Update
Med en annonce i FM Update kan du nå ud til medlemmer af DFM og andre professionelle i branchen. Det der gør magasinet specielt er – udover at være det eneste danske magasin, som henvender sig til professionelle FM’ere – er at det har en lang levetid.

Ofte gemmer vores medlemmer magasinet længe, da artiklerne er kilde til inspiration og er relevante selv flere år efter de er skrevet. Derfor vil din annonce også leve længe. Med en annonce i DFMs medlemsmagasin FM Update, målretter du din annoncering til FM ansvarlige.

FM Update udkommer tre gange årligt, der sendes et eksemplar til hvert medlem af foreningen. Samtidig får du mulighed for at få en artikel med i bladet, hvor du 100% disponerer over indhold og vinkel i artiklen.

Nyhedsmails
Vi sender vores nyhedsmail ud til knap 1100 enkeltpersoner hver uge. Med en banner annonce når du ud til en lang række forskellige personer med det til fælles, at de arbejder med FM. Derudover tilbydes du et indlæg på 260 ord som du frit disponerer over indholdet i.

Hjemmeside
På vores hjemmeside er der meget aktivitet, idet det er her vi lægger arrangementer, nyheder og ny viden op løbende. Vi tilbyder banner på hjemmesiden men også et indlæg, som du frit disponerer over indholdet af.

Vælg den pakke der passer til dig
Vi har sammensat nogle interessante pakker, som vi håber du finder interessante. På den måde kan du nemt kombinere annoncering i FM Update med et banner på vores site dfm-net.dk og i nyhedsbrevet plus relevante indlæg, hvor vores medlemmer kan komme tæt på din forretning og/eller produkt.

Pakkerne forhandles som udgangspunkt for 1 år af gangen.

Pakke 1: Guld

Indeholder pr. år:

  • 1/1 side i FM Update i tre udgivelser
  • 1 sponsoreret artikel (helside), altså en valgfri artikel fra jer
  • 12 bannere i nyhedsmail
  • 1 fast banner på dfm-net.dk
  • 1 indlæg i et valgfrit nyhedsbrev (max 260 ord)
  • 1 artikel i toppen af nyheder på dfm-net.dk

Pakkepris: 19.500,- + moms

Pakke 2: Sølv

Indeholder pr. år:

  • 1/1 side i FM Update i alle tre udgivelser
  • 12 bannere i nyhedsmail
  • 1 fast banner på dfm-net.dk

Pakkepris: 12.500,- + moms

Hvordan?
Du kan altid kontakte sekretariatet på telefon: 5195 4433 eller via mail: dfm@dfm-net.dk for at booke en annonceringsaftale, eller høre mere om dine muligheder.

Formater på bannere og annoncer i FM Update
Se mere her