Skip to main content

12. september 2023, 14:00 - 16:30

ESG og bæredygtighed i et Facility Management perspektiv

Sådan påvirker ESG i FM. Konsulentgruppen Strandgade har gennemgået lovgivningen med FM-briller, med henblik på at give anbefalinger til hvordan man som FM-ansvarlig kan bidrage til en målrettet styring og forbedring af virksomhedens ESG-performance.

Info


Dato

12. september 2023

Tid

14:00 - 16:30

Sted

Amager Strandvej 390
2770 Kastrup

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Fra 2024 skal alle større børsnoterede virksomheder efterleve EU’s omfattende lovgivning indenfor ESG og Sustainability, sammenfattet i det nye direktiv om bæredygtighedsrapportering – CSRD. Øvrige virksomheder bliver omfattet over en kort årrække efterfølgende.

Konsulentgruppen Strandgade har gennemgået lovgivningen med FM-briller, med henblik på at give anbefalinger til hvordan man som FM-ansvarlig kan bidrage til en målrettet styring og forbedring af virksomhedens ESG-performance og sikre korrekt rapportering.

Samtidig har Strandgade gennemført en undersøgelse af, hvor langt markedet er kommet med at implementere de nye ESG-regler og arbejdet med bæredygtighed i øvrigt. Markedsundersøgelsen omfatter mere end 20 repræsentative virksomheder og organisationer på tværs af sektorer – både ordregivere og service leverandører.

Strandgade vil præsentere konklusionerne fra undersøgelsen og give anbefalinger til:

  • Hvilke specifikke dele af ESG lovgivningen (ESRS disclosure requirements) skal man som FM-ansvarlig have styr på?
  • Hvordan skal man som FM ansvarlig forberede sig på de nye ESG-krav og være i stand til at bidrage til virksomhedens overordnede ESG og bæredygtigheds målsætning?

Hvor langt er toneangivende virksomheder og organisationer kommet herhjemme med at forberede sig på implementeringen og efterlevelsen af EU’s ESG-krav – og er der forskel på tværs af sektorer, og hvordan anvendes f.eks. teknologi til at understøtte ESG styringen?

Program

Kl.  14.00 Welcome and introduction to the FM ESG Survey

Kl. 14.30 ESG legislation – overview, understanding and FM relevance

kl. 15.15 Pause

kl. 15.45 Survey findings & how to incorporate ESG into tenders & contracts

kl. 16.30 Netværk og vand

kl. 17.00 Tak for i dag

Oplæg gennemføres på dansk.

Programmet gennemføres af chefkonsulent Emil Lund og partner Christian Behrens fra Strandgade. Desuden deltager specialkonsulent og projektleder i Fødevarestyrelsen Nanna Kiy med ekspertise og ansvar for bæredygtighed i fødevarer.

Målgruppe

FM’ere, som skal implementere EU’s ESG regulering og/eller er nysgerrige på, hvilke diskussioner, som implementeringen vil aktualisere. Især interessant for FM’ere med ansvar for catering.

Efter mødet

Har du viden om ESG i FM kontekst og kender til kernedebatterne ved den nye regulering.

Kom og bidrag med dine spørgsmål og synspunker de kommende udfordringer med compliance til den nye regulering, og styrk i fælleskab foreningens medlemmer med at rammesætte relevante opgaver forbindelse med implementeringen.

Der kan kun deltage 2 personer pr. organisation/virksomhed.

I tilfælde af at arrangementet bliver fuldt booket, så kan du sende en mail til kwn@dfm-net.dk

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.