Skip to main content

Om os

Dansk Facilities Mangement (DFM) er en forening, som blev etableret i 1991 og virker under gældende vedtægter. Foreningen er det eneste forum for Facility Management (FM) i Danmark som samler driftsorganisationer, rådgivere og leverandører. Vi fungerer som bindeled imellem vores medlemmer og formidler faglig viden om FM. Foreningen sikrer og forstærker fokus på de mange tiltag, der er på området både i Danmark og i udlandet. Samtidig vil DFM etablere sig som videnscenter for bæredygtig Facility Management.

Foreningens grundsten

Vores ultimative mål

Foreningen har en ambition om vækst. Foreningens ultimative mål for fremtiden er, at være den fortrukne forening og videnscenter for alle, der beskæftiger sig med, eller søger viden om, bæredygtig Facility Management i Danmark.

01

Det vi arbejder for hver dag

Foreningen består af to gensidigt afhængige og sammenhængende dele, som vi ønsker at styrke og vækste – fagligt netværk og videnscenter. Foreningen tilbyder medlemmerne et fagligt fællesskab og netværk, hvor erfaringsudveksling og videndeling er i højsædet. Ligeledes udvikler, identificerer, samler og formidler vi viden om bæredygtig FM – både til medlemmer, branchen, samfundet og fremtidens FM’ere.

Vi definerer bæredygtighed som bestående af miljømæssige, sociale og økonomiske aspekter.

02

Sådan ønsker vi at realisere vores mål

Foreningens formål er at udvikle fagområdet Facility Management, formidle viden om Facility Management til medlemmer og andre interesserede, udveksle information og erfaringer fra praksis og knytte forbindelsen til det internationale samarbejde.

03

Vores værdier

Mod – vi vil udfordre de gængse antagelser
Innovation – vi vil innovere faget og branchen
Fællesskab – vi vil være et inkluderende fællesskab
Åbenhed – vi vil være åbne for brede samarbejder
Transparens – vi vil gøre det nemt for alle at få indblik i vores governance
Forskel – vi vil være med til at skabe en bedre fremtid