Skip to main content

2. februar 2023, 09:00 - 16:00

Energieffektiviseringer … god økonomi i en krisetid

Vi kigger alle ind i en forventet fremtid med skyhøje energipriser, der uomgængeligt vil påvirke økonomien. Derfor har DFM arrangeret en dag hvor udfordringer, og ikke mindst muligheder, er i centrum. Tilmeld dig heldagsmødet og hør fra landets førende eksperter indenfor energiløsninger.

Info


Dato

2. februar 2023

Tid

09:00 - 16:00

Sted

Hannemanns Allé 53
2300 København S

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

KR. 1995 for ikke medlemmer - KR. 1695 ekskl. moms/særpris for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Torsdag d. 2. februar 2023 kan du møde landets førende eksperter indenfor energiløsninger, når Rambøll, EG, Energistyrelsen, Elgiganten, Kommunalteknisk Chefforening og Sweco præsenterer forskellige tilgange til energieffektiviseringer.

Vi kigger alle ind i en forventet fremtid med skyhøje energipriser, der uomgængeligt vil påvirke økonomien. Derfor har DFM arrangeret en dag hvor udfordringer, og ikke mindst muligheder, er i centrum.

Du kan møde
  1. EG vil have deres fokus på data, monitering og IoT som en vigtig, og ikke mindst omkostningseffektiv, vej til energieffektiviseringer. Oplægsholder er Rasmus Gorm Pedersen som er Senior Executive hos EG samt bestyrelsesmedlem hos Energiforum Danmark.
  2. Sweco vil stille skarpt på den gode proces til optimering af bygninger: fra de første indikatorer på højt energiforbrug, over analyser til konkrete tiltag. Fra Sweco kommer Esben Rosleff Bækmark og Lars Friis Rasmussen der er henholdsvis Cx-leder og CTS-fagchef.
  3. Energistyrelsen vil stille skarpt på de erhvervstilskud til energieffektiviseringer og de støtte-muligheder, på op til 50 % af omkostningerne, der er tilgængelig for private virksomheder i 2023. Disse præsenteres af kontorchef Rikke Reumert Schaltz eller en kollega fra samme kontor.
  4. Kommunalteknisk Chefforening (KTC) den grønne omstilling og de tilhørende klimakrav er vigtige og afgørende, men også en udfordring for mange kommunale økonomier. Karen Dilling, som er Ejendomschef i Hillerød Kommune og formand for Kommunalteknisk Chefforening, vil præsentere.
  5. Rambøll vil fremhæve hvordan bæredygtig drift er langt mere end korrekt indregulering – bæredygtig drift er en strategisk ledelsesdisciplin. Senior Projektchef Per Jacobsen vil præsentere.
  6. Elgiganten vil binde knude på dagen med udgangspunkt i deres hverdag og virkelig, og de konkrete og praktisk tiltag som kæden har implementeret på tværs af lokaliteter og geografi. Thomas Bredbjerg Nielsen er Facility Chef hos Elkjop (Elgiganten), og har i mange år haft energioptimeringer på dagsordenen.
Program

Kl. 09.00 – 09.30 Ankomst og let bespisning

Kl. 09.30 – 11.30 Oplæg 1 og 2 (med pause imellem)

Kl. 11.30 – 12.15 Frokost

Kl. 12.15 – 14.00 Oplæg 3 eller Oplæg 4*

Kl. 14.00 – 14.15 Kaffe og kage

Kl. 14.15 – 16.00 Oplæg 5 og 6 (med pause imellem), samt spørgsmål og afrunding.

Kl. 16.00 Sandwich, øl og uformel snak om dagen, energikrisen og alt derimellem.

* Oplæg 3 er hovedsageligt henvendt til private virksomheder, mens oplæg 4 primært henvender sig til offentlige aktører. Man er selvsagt velkommen til at høre begge oplæg, men det er også tænkt som en pause til at svare på mails, gå en tur eller andet.

Tilmelding

Online tilmelding er ikke muligt til dette arrangement.