Skip to main content

19. januar 2023, 08:30 - 10:00

Eksklusiv rundvisning i DFDS’ nye hovedsæde

DFDS byggede nyt DGNB certificeret hovedsæde under den første nedlukning i 2020. Men hvilke ønsker til bygningen havde de, hvordan blev foreningen inddraget i bygnings- og beslutningsprocessen og hvad var tankerne bag certificeringen og den efterfølgende drift bl.a. af kantinen?

Info


Dato

19. januar 2023

Tid

08:30 - 10:00

Sted

Marmorvej 18
2100 København Ø

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Kom med DFM på eksklusiv rundvisning i DFDS’ nye hovedsæde i København.

DFDS byggede nyt DGNB certificeret hovedsæde under den første nedlukning i 2020. Men hvilke ønsker til bygningen havde de, hvordan blev forretningen inddraget i bygnings- og beslutningsprocessen og hvad var tankerne bag certificeringen og den efterfølgende drift bl.a. af kantinen?

Allerede før Danmark lukkede ned, var beslutningen taget. DFDS skulle have et helt nyt DGNB certificeret hovedsæde. Men hvilke ønsker til bygningen havde de, hvordan blev forretningen inddraget i bygnings- og beslutningsprocessen og hvad var tankerne bag certificeringen og den efterfølgende drift bl.a. af kantinen?

Kom og se, hvordan tiltrækningen af medarbejdere blev tænkt ind i indretningen og hør, hvordan de første 10 måneders drift er gået, når vi tager på rundvisning i DFDS.

Program

08.30 – 08.45:      Ankomst, Registrering og Networking

08.45 – 09.45:      Introduktion til DFDS HQ, Erfaringer mv af Steffen Conradsen, DFDS og Anne Heinsvig fra RITA arkitekter

09.45 – 10.30:      Rundvisning i bygningen og farvel

Der vil blive serveret kaffe/te og en let forfriskning.

FOTO: Venligt udlånt af RITA arkitekter

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.