Skip to main content

Årskonferencen

30. – 31. maj 2024

Dansk Facilities Management arrangerer hvert år en to-dages konference med fokus på Facility Management, Workplace Management, netværk og vidensudveksling. Denne signifikante begivenhed samler fagfolk fra hele landet og byder på oplæg af inspirerende talere, der giver indsigt i Facility- og Workplace Management fra forskellige perspektiver.

Program

Programmet for årskonferencen vil byde på masser af faglighed, spændende og inspirerende talere og masser af mulighed for netværk samt social samvær. Se hvilke talere, emner og sociale aktiviteter der finder sted under årskonferencen 2024.

Se program

Talere

Til årskonferencen 2024 vil du kunne opleve en masse spændende talere, som har forskellige arbejdsopgaver og perspektiver på Facility- og Workplace Management.

Mød talerne

FM minimesse

Som leverandør eller rådgiver får du en unik mulighed for, at tilkøbe en stand til årskonferencen 2024 og derigennem, få eksponering af dit produkt til de øvrige deltagere.

Læs mere

30. maj 2024
31. maj 2024

Torsdag 08.30 – 16.00
Fredag 09.00 – 12.15

Arni Magnussons Gade 2
1577 København

Aktuelle temaer på årskonferencen 2024

Mod

Mod er en essentiel kvalitet for FM-professionelle, når de navigerer i komplekse udfordringer og træffer beslutninger, der har væsentlig indflydelse på organisationens effektivitet. Uanset om det drejer sig om at implementere innovative teknologier, introducere bæredygtig praksis eller lede forandringsledelsesinitiativer, er mod nødvendigt for at overvinde modstand og drive positive transformationer inden for Facility Management.


Kommunikation

Effektiv kommunikation er en anden hjørnesten i en succesfuld FM-organisation. Klare og gennemsigtige budskaber og kommunikationskanaler er afgørende for at lede forskellige teams, formidle vigtig information og fremme et samarbejdende arbejdsmiljø. Facility Managers skal være dygtige til at formidle komplekse ideer til forskellige interessenter, fra frontlinjemedarbejdere til direktionen, for at sikre, at alle er på samme side og arbejder hen imod fælles mål.


Diversitet

Diversitet spiller en afgørende rolle i FM-organisationen, hvilket afspejler den mangfoldige arbejdsstyrke, den betjener. At omfavne diversitet fremmer ikke kun inklusivitet, men bringer også en række perspektiver og færdigheder til bordet. Denne mangfoldighed kan forbedre problemløsningsevner, kreativitet og overordnet organisatorisk modstandskraft, hvilket gør Facility Management mere tilpasset til udfordringerne i et hurtigt skiftende miljø.

Arbejdsmarkedet

Fremtidens arbejdsmarked byder på både udfordringer og muligheder for Facility Management. Efterhånden som arbejdets art udvikler sig, med fjerntliggende og fleksible arbejdsmåder, der bliver mere udbredt, er FM-professionelle nødt til at tilpasse deres strategier for at imødekomme disse ændringer. Dette omfatter nytænkning af kontorlokaler, inkorporering af teknologi til fjernovervågning og udvikling af fleksible politikker, der imødekommer medarbejdernes forskellige behov.


Digitalisering

Den digitale fremtid er ved at omforme faciliteters administrationspraksis, introducere smarte teknologier, dataanalyse og automatisering. At omfavne den digitale transformation giver mulighed for mere effektiv bygningsdrift, forudsigelig vedligeholdelse og forbedret energistyring. Facility Managers skal holde sig ajour med teknologiske fremskridt og integrere dem i deres praksis for at forblive konkurrencedygtige og give optimale arbejdsmiljøer.

praktiske-informationer-aarskonference-2024

Praktiske informationer

Overnatning onsdag d. 29. maj
Ankommer du allerede onsdag, så har vi forhandlet en særpris på overnatning fra onsdag den 29. maj til torsdag 30. maj. Prisen er 1.595 kr. pr. person og kan tilkøbes til din årskonference billet. Overnatning fra onsdag til torsdag er for egen regning og skal afregnes ved check-out om fredagen.

Middag onsdag d. 29. maj
Som traditionen foreskriver, så spiser vi middag sammen med de tidligt ankomne, onsdag aften på Sticks and Sushi på Tivoli Hotel & Congress Center. Hvis du ønsker at deltage til middagen om onsdagen, skal du tilvælge det når du køber din billet.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende årskonferencen, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, vi er her for at hjælpe dig uanset problemet.

Karen W. Nielsen
Email: kwn@dfm-net.dk
Telefon: +45 2964 4385

Alberte Ariel Nyegaard
Email: aan@dfm-net.dk
Telefon: +45 2015 5279

Afbud

Ved afbud refunderes beløbet ikke. Du kan altid give din plads videre til en kollega, du skal blot ændre navnet på din billet via linket i din deltagerbekræftelse.


Annullering

Såfremt årskonferencen ikke afholdes fysisk, afholdes årskonferencen digitalt.


Ved deltagelse til årskonferencen

Accepterer du, at vi tager billeder af dig under konferencen og efterfølgende bruger dem til markedsføring af foreningens øvrige initiativer.

Oversigt over årskonferencen