Skip to main content

3. marts 2022, 13:00 - 14:30

Et bud på fremtidens arbejdsplads

Vi taler om det hele tiden. Hvordan skal vi organisere os fremover? Hvordan får vi hjemmearbejdet til at hænge sammen med den fysiske arbejdsplads? Og hvordan sikrer vi trivsel, sammenhængskraft og kultur, hvis vi ikke ses i hverdagen? Til dette webinar får du en konkret case om fremtidens arbejdsplads.

Info


Dato

3. marts 2022

Tid

13:00 - 14:30

Sted

Virtuelt
Online

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Optagelse af webinaret

Vi taler om det hele tiden. Hvordan skal vi organisere os fremover? Hvordan får vi hjemmearbejdet til at hænge sammen med den fysiske arbejdsplads? Og hvordan sikrer vi trivsel, sammenhængskraft og kultur, hvis vi ikke ses i hverdagen?

ROtation Indretning er specialiseret i indretning af kontorer. De besøger mange forskellige arbejdspladser hver dag, og konstaterer, at udfordringerne er de samme hos alle. Sammen med Rikke Spangenberg kommer de med deres bud på fremtidens arbejdsplads. Rikke (VP HR T-Systems Nordic) og Dorte (medstifter af ROtation Indretning) fortæller om tendenser, løsninger, muligheder og faldgrupper. De gennemgår sammen, hvordan de har indrettet T-Systems nye kontor i København og kigger på, hvordan det har gavnet arbejdspladsen.

Program:

13.00 – Velkomst ved DFM

13.10 – Fremtidens arbejdsplads, Claus Sneppen, Copenhagen Institute for Futures Studies
Arbejdspladsen betyder mere og mere, da vi bruger store dele af vores tid på netop arbejdspladsen. I et arbejdsmæssigt perspektiv er vi begyndt, at tænke mere som forbrugere, men på hvilket grundlag? Det vil Claus fortælle mere om i hans indflyvning til dagens emne omkring fremtidens arbejdsplads.

13.25 – Hvad efterspørger kunderne lige nu? Dorte Kryger, ROtation
Identitet, fleksibilitet og trivsel. Det er nogle af de begreber som omfavner fremtidens arbejdsplads fra medarbejdernes synspunkt. Dorte vil dykke dybere ned i hvad der lige nu bliver efterspurgt i forbindelse med, at fremtidssikre arbejdspladsen og hvordan man imødekommer sine medarbejdere på forskellige parametre.

13.40 – T-systems’ nye workplace af Rikke Spangberg, T-systems
Allerede inden corona havde T-systems gjort sig overvejelser omkring, hvordan den fremtidige arbejdsplads så ud for dem. Rikke vil fortælle mere om deres rejse ift. at fremtidssikre arbejdspladsen og hvilke overvejelser de, i T-systems, gjorde sig i processen.

14.20 – Spørgsmål

14.30 – Tak for i dag

Målgruppe:

Alle FM’ere involveret i beslutningsprocessen omkring workplace.

Efter mødet:

  • Har du hørt, hvilke tendenser der efterspørges på markedet i øjeblikket
  • Har du hørt en konkret virksomhed fortælle om deres prioriteter og de løsninger, som fulgte med

Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.