Årskonference

Oplægsholdere

Oplægsholdere til årskonferencen 2022

Vi er glade for at kunne præsentere dette års oplægsholdere til DFMs årskonference 2022. De er inspirerende, talentfulde, geniale og er nogle af de førende kræfter indenfor facility management, workplace, ledelse og bæredygtighed, og de er klar til at dele deres viden og erfaringer – med dig.

De skal tale om bæredygtighed, digitalisering, nye måder at arbejde på og hvordan COVID-19 har accelereret forandringer for FM-branchen. 

Bliv klogere på, hvem oplægsholderne er og deres arbejde her på siden og glæd dig til at opleve dem til årskonferencen torsdag d. 1. september og fredag d. 2. september.

Se det foreløbige program her

Filosof, forfatter og foredragsholder

Anders Fogh Jensen

Administrerende direktør, Lederne

Bodil Nordestgaard Ismiris

Ledelse er en del af Bodil Nordestgaard Ismiris' DNA og har været det, siden hun startede sin karriere i Ledernes Hovedorganisation i 2004. Hendes mærkesager er bæredygtig ledelse, digitalisering og diversitet, og hun stræber efter at løfte flere kvinder til toplederposter og skabe en bæredygtig ledelsesdagsorden.

Vejen til at indfri ambitionerne starter med et åbent sind. Her er det centralt for Bodil, at hun tager sig tiden til at lytte til eksperter, medarbejdere og spirende talenter, så fundamentet til modige og nødvendige beslutninger bliver så solidt så muligt.

Bodil har en baggrund fra konsulentbranchen – Arthur Andersen og Deloitte Business Consulting – og har i den forbindelse arbejdet på udviklingsprojekter for mange forskellige typer af organisationer, private såvel som offentlige. Hun har været medlem af Ledernes Hovedorganisations direktion siden 2010.

Bestyrelsesformand, DFM

Flemming Wulff Hansen

Group Workplace Industry Advisor, SIGNAL Arkitekter

Gitte Andersen

Projekt ansvarlig, Bestseller

Karsten Paluch Jensen

AI-Ethical Advisor og Innovation Architect, Escherich.biz

Kim Escherich

Direktør, DFM

Laura Lindahl

Erhvervs og krise psykolog samt stifter af Dinesen & You

Louise Dinesen

Louise Dinesen er erhvervs- og krisepsykolog og stifter af Dinesen & You og den autoriserede rådgiver Better Worklife. Louise arbejder som autoriseret rådgiver, og har speciale i psykosocialt arbejdsmiljø, kriseledelse, forandringer og pressesager. Louise rådgiver i dag Forsvarets øverste chefer på området for ledelse og organisationsudvikling. Hun er tidligere chefpsykolog i Hartmanns, og har i mange år været tilknyttet som ekstern lektor på Københavns Universitet, Institut for psykologi. Louise er redaktør på tidsskriftet Erhvervspsykologi, har udgivet bogen ‘Kort og godt om kriseledelse’, og var i 2016 - 2019 fast blogger på Børsen Ledelse. Louise er tidligere forretningsdirektør i analyseinstituttet Voxmeter.
Biolog og museumsinspektør, Naturhistorisk Museum Aarhus

Morten DD Hansen

Forfatter, foredragsholder og lektor

Signe Bruskin