Årskonference

Oplægsholdere

Oplægsholdere til årskonferencen 2022

Vi er glade for at kunne præsentere dette års oplægsholdere til årskonferencen 2022. De er inspirerende, talentfulde, geniale og er nogle af de førende kræfter indenfor facility management, workplace, ledelse og bæredygtighed, og de er klar til at dele deres viden og erfaringer – med dig.

Bliv klogere på, hvem oplægsholderne er og deres arbejde her på siden og glæd dig til at opleve dem til årskonferencen torsdag d. 1. september og fredag d. 2. september.

Når du køber en billet til vores årskonference giver du os tilladelse til (se betingelser for køb), at tage billeder af dig under konferencen og efterfølgende bruge dem i foreningens regi.

Se det foreløbige program her

Oplægsholdere til årskonferencen 2022 - Anders Fogh
Filosof, forfatter og foredragsholder

Anders Fogh Jensen

Andreas-von-der-heide-Les-Deux-DFM
CO-founder, Les Deux

Andreas Christian Høgh von der Heide

Andreas Von Der Heide er stifter af tøjbrandet Les Deux, der i 2015 af Euroman blev kåret som en af Danmarks vigtigste og mest lovende brands – og sidenhen er succesen kun fortsat i positiv retning. Andreas har altid haft et iværksættergen, et stort drive og en kreativitet, som han havde en drøm om at omsætte til en forretningssucces.

Andreas’ foredrag er topmotiverende og inspirerer og udfordrer på en gang publikum til at tænke strategisk på en kreativ og anderledes måde, og ikke mindst at turde at tænke stort og gøre drømme til virkelighed.

Administrerende direktør, Lederne

Bodil Nordestgaard Ismiris

Ledelse er en del af Bodil Nordestgaard Ismiris' DNA og har været det, siden hun startede sin karriere i Ledernes Hovedorganisation i 2004. Hendes mærkesager er bæredygtig ledelse, digitalisering og diversitet, og hun stræber efter at løfte flere kvinder til toplederposter og skabe en bæredygtig ledelsesdagsorden.

Vejen til at indfri ambitionerne starter med et åbent sind. Her er det centralt for Bodil, at hun tager sig tiden til at lytte til eksperter, medarbejdere og spirende talenter, så fundamentet til modige og nødvendige beslutninger bliver så solidt så muligt.

Bodil har en baggrund fra konsulentbranchen – Arthur Andersen og Deloitte Business Consulting – og har i den forbindelse arbejdet på udviklingsprojekter for mange forskellige typer af organisationer, private såvel som offentlige. Hun har været medlem af Ledernes Hovedorganisations direktion siden 2010.

Bestyrelsesformand, DFM

Flemming Wulff Hansen

Flemming er driftschef i Heimstaden og har en lang karriere indenfor facility management. I sin fritid har Flemming i mange år været et aktivt medlem af DFM og overtog i 2019 formandsposten. Flemming har også en stor passion for nøgletal og er også stifter af DFM’s søsterforening ”DFM Benchmarking”, hvor han også sidder i bestyrelsen. Flemming vil sammen med Laura byde velkommen til årskonferencen og sende alle godt afsted om fredagen, efter to konference dage.
Oplægsholdere til årskonferencen 2022 - Gitte Andersen
Group Workplace Industry Advisor, ISS

Gitte Andersen

DFM-årskonference-Johnny-Madsen
Arbejdsmarkedchef, Frederiksberg Kommune

Johnny L. Madsen

Erhvervschef og leder, Gladsaxe Erhvervsby

Karen Brosbøl Wulf

Oplægsholdere til årskonferencen 2022 - Karsten Paluch
Projekt ansvarlig, Bestseller

Karsten Paluch Jensen

Keynote speaker - Kim Escherich
AI-Ethical Advisor, Escherich.biz

Kim Escherich

Laura-Lindahl-DFM
Direktør, DFM

Laura Lindahl

Laura har stået i spidsen for en ny retning for DFM siden 2019, hvor hun i den grad har sat DFM på landkortet inden for FM i Danmark og sikret en vækst i foreningen, der betyder, at der i dag er 6 ansatte i DFM og flere medlemmer end nogensinde. Laura vil være konferencier til årskonferencen, hvor hun vil præsentere programmet for de to dage og de forskellige oplægsholdere.
Oplægsholdere til årskonferencen 2022 - Morten DD
Biolog og museumsinspektør, Naturhistorisk Museum Aarhus

Morten DD Hansen

Morten D.D. Hansen, der er biolog og museumsinspektør på Naturhistorisk Museum Aarhus, er begejstret for varieret natur og mere biodiversitet samt fortaler for, at vi gør ”det til et mål at have vildt bevoksede områder”.
Oplægsholder - Signe Bruskin
Forfatter, foredragsholder og lektor

Signe Bruskin

Signe har i mere end 10 år arbejdet med organisations- og lederudvikling og har desuden forsket i forandringer i en nordisk organisation. Baseret på forskningen har hun skrevet bogen Mikroforandringer – et medarbejderblik på organisationsforandringer, som danner baggrunden for foredraget. Udover at være forfatter er hun foredragsholder og ekstern lektor på Copenhagen Business School.
Stephen-Holst-oplægsholdere-aarskonference
Arbejdsmiljø- og ledelsesrådgiver

Stephen Holst

Stephen Holst er Arbejdsmiljø- og ledelsesrådgiver, og samarbejder med organisationer og ledere om at forebygge og håndtere komplekse problematikker i det psykosociale arbejdsmiljø. Han er associeret partner ved Dinesen & You samt fast tilknyttet BetterWorklife og Mindwork, som er autoriserede arbejdsmiljørådgivere ved Arbejdstilsynet.
Stephen har speciale i organisatorisk læring og har gennem flere år hjulpet organisationer med at forankre læring og forandring i organisationskulturer. Derudover er Stephen skribent, forfatter og foredragsholder.
Tim-Struck-DFM-årskonference
Seniorkonsulent & strategisk rådgiver, Promentum

Tim Struck