Skip to main content

Job i branchen

Til dig som søger, og til dig som leder

DFM samler ledige stillinger indenfor Facility Management. Under ‘Job i branchen’ finder du aktuelle stillinger indenfor Facility Management området. Denne liste er både til dig som søger nye udfordringer, eller til dig som er på udkig efter nye kolleger. Hvis du har et aktuelt jobopslag, som du gerne vil have ud til personer der interesserer og beskæftiger sig med FM, så kontakt os gerne på dfm@dfm-net.dk.

Dansk Facilities Management

Projektleder til innovationsprojekter

Brænder du for at styrke og udvikle den bæredygtige omstilling for Facilities Management og bygninger i drift? Og kan du igangsætte og lede nytænkende innovationsprojekter til gavn for mennesker, virksomheder, samfund og planet? Så er jobbet som projektleder hos os lige det, du har ledt efter!

Se stillingen
Københavns Universitet

Teknisk Projektleder

I rollen som Teknisk projektleder vil du være en del af Campus Service Frederiksberg Plus (Frb+), der varetager drift, service og vedligehold på Frederiksberg Campus, samt KU’s campus områder uden for København (Tåstrup, Nødebo, Helsingør og Hørsholm).

Se stillingen
Københavns Universitet

Energi Projektleder

I rollen som Energi Projektleder vil du være ansvarlig for projektledelse af sager vedrørende energiprojekter (50.000-300.000) med fokus på at budgetter, kvalitet og tidsplaner overholdes. I forlængelse af dette vil du være med til udviklingen af vedligeholdelsesplaner samt beskrivelse af fremtidige konkrete behov for energivedligehold og fornyelser.

Se stillingen
AGC Biologics

Team Leader for Facility Compliance team

Are you passionate about providing innovative solutions to complex challenges? Do you want to be part of a company helping customers bring new advanced biological products to market? Then join a dynamic and international company where everyone is responsible for delivering right on time as one team!

Se stillingen
Banedanmark

Engageret og kompetent teamleder til Fysisk Sikring i Facility Management

Vi er netop nu på udkig efter en skarp teamleder til vores sektion Fysisk Sikring og Sikringsløsninger af bygninger og kritiske informationsaktiver. Vi er på udkig efter dig, som trives i spændingsfeltet imellem projektarbejde, drift og teknisk optimering og dig, som brænder du for at arbejde med Facility Management og ledelse.

Se stillingen
VELUX

Senior Facility Coordinator

As our new Facility Coordinator, you will report to our Senior Regional Facility Manager in Region North (Mette Ryby), and be responsible for Soft Facility Management (FM) in our VELUX head office in Hørsholm. In close collaboration with the business, your colleagues in the FM team and your manager, you will ensure that our facilities are always in order and operational.

Se stillingen
Københavns Ejendomme

To koordinatorer til prioritering af bygningsvedligeholdelse

I dette team vil du have ansvar for forskellige proces- og koordineringsopgaver. Du vil fx være ansvarlig for at sikre, at de vedligeholdelsesopgaver, som fagforvaltningerne ønsker at bestille fra KEJD, er velbeskrevne og klart specificerede, før de overdrages til vores byggeprojektledere.

Se stillingen
Gentofte Kommune

Chef for Gentofte Ejendomme

Som ejendomschef varetager du den overordnede ledelse af Gentofte Ejendomme med 145 medarbejdere og ledere. Du bliver en del af direktørområdets nye chefgruppe, der udøver strategisk ledelse og koordinering af det samlede direktørområde. Og du får en central rolle som rådgiver og sparringspartner for kommunens politiske ledelse.

Se stillingen

Har du et aktuelt jobopslag?

I DFM vil vi gerne hjælpe din virksomhed, organisation eller afdeling med at finde den helt rette medarbejder. Så hvis du har et aktuelt jobopslag, så kontakt os gerne med en stillingsbeskrivelse, kontaktperson eller et link til det aktuelle jobopslag, så sørger vi for at dele det med vores medlemmer og andre som besøger vores hjemmeside via ‘Job i branchen’.

Kontakt os