Bliv medlem

Bliv medlem

Hvad får du ud af at være medlem af DFM?

DFM er det eneste forum for Facilities Management (FM) og foreningen repræsenterer en bredt udvalg af brancher og virksomheder. Den brede sammensætning af medlemmer giver god mulighed for at etablere netværk i foreningen, hvor der kan udveksles erfaringer, debatter og diskussion af konkrete problemstillinger indenfor FM.

DFM er en aktiv forening, som løbende afholder arrangementer for vores medlemmer – både af faglig og social karakter. Bliv medlem af DFM og få din egen personlige adgangskode til den lukkede del af hjemmesiden, som kun vores medlemmer har adgang til. Her kan du bl.a. finde medlemsoversigt, faglige artikler, materiale fra generalforsamlinger, tilmelde dig til arrangementer og meget mere.

DFM har 3 typer af medlemskaber:

Virksomheds medlemskab

Bliv medlem af DFM som virksomhed.
Et virksomhedsmedlemskab dækker hele organisationen. Det betyder, at alle medarbejdere får glæde af medlemskabet. Er der f.eks. et spændende arrangement, kan alle der har lyst til at deltage, melde sig til. Ligesom vores øvrige tilbud kan benyttes af alle i jeres organisation.

Som medarbejder hos en medlemsvirksomhed får man et personligt login, som giver adgang til den lukkede del af hjemmesiden.

Pris: 11.800 kr. pr. år ekskl. moms

Bliv medlem

Personligt medlemskab

Bliv medlem af DFM med et personligt medlemskab. Et personligt medlemskab er primært rettet imod enkeltpersoner med særlig interesse i foreningen, f.eks. hvis du står imellem to jobs eller er pensionist, så kan du købe et medlemskab på særlige vilkår.

Ved et personligt medlemskab, er det er kun den person, der er meldt ind i foreningen, som kan deltage i vores arrangementer eller benytte sig af vores tilbud.

Pris: 2.900 kr. pr. år ekskl. moms

Bliv medlem

Medlemskab for studerende

Bliv medlem af DFM som studerende. Studerende kan opnå gratis medlemskab, så længe du er studerende. Du skal kunne fremvise et studiekort ved indmeldelsen.

Når du er færdiguddannet, vil dit medlemskab ophøre. Studerende kan deltage i alle foreningens arrangementer, læse vores faglige artikler og meget mere. Du får som studerende også en unik mulighed for at melde dig ind i vores netværk for unge, DFM Youth.

Bliv medlem

Medlemskabet er for hele organisationen

Et virksomhedsmedlemskab dækker hele organisationen. Det betyder, at alle medarbejdere får glæde af medlemskabet. Er der f.eks. et spændende arrangement, kan alle der har lyst til at deltage, melde sig til. Ligesom vores øvrige tilbud kan benyttes af alle i organisationen.

Er din virksomhed allerede medlem?

Et virksomhedsmedlemskab dækker hele organisationen. Det betyder, at du som medarbejder allerede er en del af DFM. For at få dit eget kodeord, skal du blot udfylde blanketten og tryk på “tilmeld”. Det er gratis at få et login, når du er ansat i en medlemsvirksomhed.

Medlemsfordele

Som medlem af foreningen har du en række fordele. Du kan bl.a. få rabat på kurser og videreuddannelse hos vores samarbejdspartnere, gode priser på konferencer m.m. Læs mere om vores samarbejdspartnere her.