Skip to main content

17. november 2022, 12:00 - 16:00

Workplace Management og risikostyring – DEL 2

Risikostyring er afgørende i forhold til at håndtere alvorlige trusler mod Workplace Management ansvarsområder og virksomhedens overordnede resultater. Det handler om, under pres, at kunne træffe effektive rettidige beslutninger og dermed kommunikere disse in- såvel som eksternt.

Kom til temadag og få bl.a. resultatet af situationspillet fra dagen før.

Info


Dato

17. november 2022

Tid

12:00 - 16:00

Sted

Borupvang 3
2750 Ballerup

Tilmelding

Tilmeld dig her

Pris

Gratis for medlemmer

Spørgsmål

Ved spørgsmål kontakt Karen W. Nielsen kwn@dfm-net.dk.

Risikostyring er afgørende i forhold til at håndtere alvorlige trusler mod Workplace Management ansvarsområder og virksomhedens overordnede resultater. Det handler om, under pres, at kunne træffe effektive rettidige beslutninger og dermed kommunikere disse in- såvel som eksternt.

Derfor tilbyder DFM nu at lave hele to møder om risikostyring. Første ”møde” er et online situationsspil, hvor DU kan spille med. Se anden tilmelding

Dagen efter mødes vi fysisk og ”debriefer”. Men det er også et medlemsmøde, hvor du kan lære mere om risk management og du kan deltage uden at have gennemført risikospiller dagen før.

DU TILMELDER DIG TIL DE TO ARRANGMENTER SÆRSKILT

Derfor skal du vide mere om riskostyring
Træffer man forkerte valg under pres, kan krisen forværres og i nogle situationer fører til afledte kriser. En Workplace Management risiko kan defineres som værende en mulig hændelse, der hvis den opstår, vil have indvirkning på virksomheden herunder opfyldelsen af service-mål. En risiko angives som en kombination af sandsynligheden for, at hændelsen indtræder og omfanget af dens indvirkning på service-målet (konsekvens). Risikostyring handler også om at opbygge en større organisatorisk robusthed og færdigheder der hjælper os til at håndtere udfordringer og svære hændelser. Lige så vigtigt underbygger risikostyring og ikke mindst den løbende træning evnen til at ‘bounce back’, organisationen kommer sig hurtigt efter at man har oplevet noget svært.

På mødet bliver du præsenterede for forskellige aspekter af risk management, nemlig

Hvad er sammenhæng i beskyttelsen af mennesker, processer og forretningsaktiver

  • Hvorfor er det svært at binde den strategiske, taktiske og operationelle risikostyring sammen på tværs af organisationen?
  • Hvorfor kører forretningsdigitaliseringen ud af et centralt og decentralt spor, der rent sikkerhedsmæssigt er frakoblet hinanden?
  • Hvorfor er virksomheder generelt dårligt rustet til at modstå hybride trusler, der kombinerer angreb i den fysiske verden med angreb i den digitale?

Vidste du, at køb af forsikringsdækning er blot én måde at finansiere en risiko på

  • Virksomheder bør så vidt muligt bør tænke på skadesforebyggelse fremfor at forsikre
  • Hvad der er sparet i forsikringspræmie er tjent og besparelsen kan ses direkte på virksomhedens bundlinje
  • Tag altid udgangspunkt i en basal risikostyring i virksomheden.
  • konsekvenserne ved manglende risikostyring.

Og endelig skal vi se, hvad resultatet af situationspillet blev – også her er der masser af læring for jer, som evt. ikke har spillet med.

PROGRAM

12:00 – 12:15 Velkomst

12:15 – 13:00 Indlæg 1 – Sammenhæng i beskyttelsen af mennesker, processer og forretningsaktiver / Gorm Christiansen – Globeteam, Market Director

13:00 – 13:45 Indlæg 2 – Køb af forsikringsdækning er blot én måde at finansiere en risiko på / Mikkel Kjær Rønnow – TRYG Forsikring, Risikorådgiver

13:45 – 14:15 Pause / Networking

14:15 – 14:45 Indlæg 3 – Hvad viste krise-spillet? / Fernanda Elimelek – Conducttr, Head of Solutions

14:45 – 15:30 Indlæg 4 – Kommunikation i krisesituationer /

15:30 – 15:45 Spørgsmål til panelet

15:45 – 16:00 Afrunding

Tilmelding


Tilmeld vores nyhedsbrev